Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha aynı devam ederse keser zaten de ilk haftalar para verdiğimiz için ilk şans ona verilir. Oynar yine 3000+ dk merak etme yaw

Kemiksiz-1 Süper kupa+36 lig maçı+2 play off+8 CL maçı+min 4 Türkiye Kupası=51 maç falan yapacağız en az
Kerem zaten gider bence turnuvada girdiği her maçta hareket getirdi. Yine Portekiz maçında en etkili oyuncuydu. O yüzden beklediği ve bizi de tatmin edecek o teklifi bu sene alacak bence. 15 Sociedad yada bir ihtimal Arabistan'dan 20 milyon gelirse şaşırmam.

apokerim ve keremden sert düşüş bekliyorum

1720303721003.webp

kimler demiş diye baktımda yarısına yakınına saplanmış
FT kulübe kazık soktu denilen adamlar kaliteli bir müzakereci ile 100 m euro kazandırabilir.

Barış’ı tabii o dönemler özel olarak beğeniyordum ümit milli maçlarda direkt öne çıkıyordu. Fizik kalitesiyle dünyada mücadele edemeyeceği adam yok.

Yav rekor gelir yaptık 2 senedir şampiyon oluyorsun -ki hiç bir şeyi olmayanlar bile para basıyor- üstüne çıkıp yok uefa ayağı çekip yetki de alıyorsun eğer artık yine gidip 3-5e beşe adam almaya çalışırlarsa taraftar bunları perişan etmeden yollamasin inşallah.Her istediğini verdiler sen de insanların istediğini ver ve git çift haneli paraya kıyıp adam gibi bir orta saha al artık

FT kulübe kazık soktu denilen adamlar kaliteli bir müzakereci ile 100 m euro kazandırabilir.

Barış’ı tabii o dönemler özel olarak beğeniyordum ümit milli maçlarda direkt öne çıkıyordu. Fizik kalitesiyle dünyada mücadele edemeyeceği adam yok.
forumda herkes barış boklarken senin destek çıktıgını hatırlıyorum

rumenleri almayacaktık sanki. onun harici bütün topçular tabanca gibi oldular

rumenleri almayacaktık sanki. onun harici bütün topçular tabanca gibi oldular
Cicaldau saçmalık, mayısta sözleşme uzatmasa bedava olacak adamdı. Morutan’a bir şey demem gayet yetenekli bir adamdı, doğru kullanımla parlatabilirdin.

Terime laf ettikçe,çarpıyor adam sizi.susun oturun

Cicaldau saçmalık, mayısta sözleşme uzatmasa bedava olacak adamdı. Morutan’a bir şey demem gayet yetenekli bir adamdı, doğru kullanımla parlatabilirdin.
Morutan, kendisi de garip birisi. FT de söylemişti tabi benim şimdi diyeceğim tabirle değil. Tam böyle ergen emolar gibi sürekli depresif, sürekli bi derbeder

tetenin potansiyel piyasası vardı eywta morutanı tete yerine hamle oyunucusu olarak korurdum ben - çekip vurup sert orta yapıyordu çocuk...yolladık bir aşili koptu...

acaba ankaragübü almış oldu mu işin sonunda yoksa bizde mi bilmiyorum - transfermarktta ankargücünde kontratı görünüyor ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt