Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan, kendisi de garip birisi. FT de söylemişti tabi benim şimdi diyeceğim tabirle değil. Tam böyle ergen emolar gibi sürekli depresif, sürekli bi derbeder
O konuyla ilgili bir Rumenin yorumu vardı.

Morutan Hagi benzetmeleri vardı tabii saçma ama şunu söylemişti. Romanya dikta rejimi yaşadığı dönemin etkilerini yaşıyor Hagi, o yüzden sorumluluk alan taş gibi psikolojide bir adamdı. Morutan ve yeni nesile ise çok yetenekliler ama o mentalite yok çok kırılganlar demişti.

Genel bir eski - yeni nesil eleştirisi bu ve bayağı doğru. Zaten bunu kıran öne çıkıyor.

Larsen pahalı diye boeye onay veren fatih hocaydi,ghezaal ve rosieri o paralara istemeyen ve ortak karar veren de fatih hoca ve burak elmasdi.nelsonu aldıran ve scout ne derse yapın diyende hocayı.abdulkerimi isteyen de hocaydı 2021de,kazimcani forvetken keşfeden de hocaydi.listede 3. ve 4.siradaki adamları aldilar

beyler yetki vs verildi yönetimsel süreci kendi haline bırakıp göreceğiz

üstünde durmaya gerek yok - transfer ve takımda kalalım derim.

tetenin potansiyel piyasası vardı eywta morutanı tete yerine hamle oyunucusu olarak korurdum ben - çekip vurup sert orta yapıyordu çocuk...yolladık bir aşili koptu...

acaba ankaragübü almış oldu mu işin sonunda yoksa bizde mi bilmiyorum - transfermarktta ankargücünde kontratı görünüyor ama...
Morutan’ın gönderilme sebebi 1 milyon euroluk bonusu ödememekti ve anladığım bonservisle verecektik isterlerse ancak o başkanları ayrılıp küme düşünce yattı o iş.

Muhtemelen iyileşmesini bekleyip bir daha kiralarız. Diğer türlü iş Stanch transferi gibi 3.5a satıp parasını alamamaya döner.

Tete bilinen bir adamdı, sezona kötü de başlamamıştı ama aptallığına kaybetti biraz o. Morutan daha farklı bir profil, 8 numaraya evirse kendini daha iyi yerlere gelebilir.

Rumen ve Norveclileri çok gomuyorduk ülke dışına çıkınca tutanamiyorlar diye de bizden yetişip de Avrupa'da tutunabilen yok son zamanda

O konuyla ilgili bir Rumenin yorumu vardı.

Morutan Hagi benzetmeleri vardı tabii saçma ama şunu söylemişti. Romanya dikta rejimi yaşadığı dönemin etkilerini yaşıyor Hagi, o yüzden sorumluluk alan taş gibi psikolojide bir adamdı. Morutan ve yeni nesile ise çok yetenekliler ama o mentalite yok çok kırılganlar demişti.

Genel bir eski - yeni nesil eleştirisi bu ve bayağı doğru. Zaten bunu kıran öne çıkıyor.
Bizde herşey 2 maça bakıyor maalesef
Barış çöp, morutan çöp, zaha çöp
Abdülkerim iki maç daha kötü oynasın sahip çıkanı olmaz

Morutan’ın gönderilme sebebi 1 milyon euroluk bonusu ödememekti ve anladığım bonservisle verecektik isterlerse ancak o başkanları ayrılıp küme düşünce yattı o iş.

Muhtemelen iyileşmesini bekleyip bir daha kiralarız. Diğer türlü iş Stanch transferi gibi 3.5a satıp parasını alamamaya döner.

Tete bilinen bir adamdı, sezona kötü de başlamamıştı ama aptallığına kaybetti biraz o. Morutan daha farklı bir profil, 8 numaraya evirse kendini daha iyi yerlere gelebilir.
ne bileyim tatlı sert agresifliğini sevmiştim morutanın - cica komediydide .

neyse hayırlısı - umarım çabk iyileşir ama - saçma kupanın saçma maçındaki şansına edeyim yani - durduk yere aşil tendonu saçmasapan sakatlık.

videonun devam nerde.

yapamazsak dediği şey nedir bbden çıkmak falan mı
1720304743960.webp

Allah şu furkan kocagin yolunu açsın da millet yetenek neymiş görsün yarabbim duy yav

Bizde herşey 2 maça bakıyor maalesef
Barış çöp, morutan çöp, zaha çöp
Abdülkerim iki maç daha kötü oynasın sahip çıkanı olmaz
Taraftar futboldan anlamıyor zaten de yine daha tutarlıydık biz bu seneye kadar.

Fener taraftarına döndük iyice. Mesela onlar da Ferdi’yi kaybetmişti Vitor şapkadan tavşan çıkardı da kurtulduk.

Barış zaten kalitesini geldiği ilk dönem göstermişti Avrupa maçında, o gün orada yaptıklarını bugün her seviyede yapıyor bu da alışkanlık ve çalışmakla olur.

Zaha konusuna falan girmiyorum, çok büyük transferdi ama izlediğimiz adam o Zaha’nın uzağında, bunun da bence genel sebepleri var. Özellikle o tip adamlar özgüven kaybedince toparlamakta zorlanıyorlar bu durumda sahip çıkacaksın yedek kalsa bile yedekten girip verdiği katkı önemli.

Yarın Zaha, Ziyech göndersek Madueke almayacağız, yine biri gelecek ve uyum seviyesine göre performans verecek. Bu iki adamın tepesi yüksek ve riskleri var ee sen de kararını ona göre vereceksin, kağıt üstünde iyi olmakla sahada hiç bir zaman iyi olunmadı.

Hazard gibi örnek var, Coutinho var, Dembele var hepsi çok iyi seviyedeyken 100 milyon euro üst transfer yaptılar ama çöktüler gittikleri yerde.

UEFA tepemizde barış alperi satmak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt