- 3 Haziran 2015
- 56.758
- 65.897
- 4.143
Evet doğru içerden bilgi aldım Bruno Fernandesi istiyoruz yanlız şöyle bir sorun ortaya çıktı
Oyununun maaşı oldukça yüksek
Oyununun maaşı oldukça yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Madritin, City nin transfer gündemini takip ediyor, bizimkiler onu yanlış anlıyoZekiyi buraya üye yapsak 2 güne saplarlar ama herks onu paylaşıyor komik bile değil
Ben onu haziran başı falan yazdım son senesi diye peşine düşelim diye de Leipzig çok istiyormuş, şu 8-10 oynayan çocuktan bahsediyorsak.Susıc iyi topçu. Şampiyona da dikkat çeken isimlerdendi transferi kolay olmaz.
O kadar atıp tuttukları ortamda 50 az sanki.Fenerle ilgili içerden bilgiler
3 tane transfer yapacaklarmış sol kanat, santrafor ve 6-8 orta saha
Mou 3lü oynamak isterse bir yabancı stoper daha gelebilirmiş, henüz belli değilmiş.
Bu 3 transfere ayırdıkları bonservis, imza bütçesi 50 milyon euro, maaş seviyesini bilmiyorum.
Yok olm bariz bir işler dönüyor o ikisi arasındaTicari zeka
El nesyri,texeira,genç ortasaha muhtemelFenerle ilgili içerden bilgiler
3 tane transfer yapacaklarmış sol kanat, santrafor ve 6-8 orta saha
Mou 3lü oynamak isterse bir yabancı stoper daha gelebilirmiş, henüz belli değilmiş.
Bu 3 transfere ayırdıkları bonservis, imza bütçesi 50 milyon euro, maaş seviyesini bilmiyorum.
El Nesyri 8 istiyor sadece menajer zart zurtla. Diğer ikisine de verirler 3-5 arası. Maaşı eklersen zaten BB borcu kadar para ediyor. 3 oyuncuya 50 iyi bütçe.O kadar atıp tuttukları ortamda 50 az sanki.
Yabancı sınırından oturu krunic veya crespo kalabilirmis,ortasaha işi de yaş o zamanEl Nesyri 8 istiyor sadece menajer zart zurtla. Diğer ikisine de verirler 3-5 arası. Maaşı eklersen zaten BB borcu kadar para ediyor. 3 oyuncuya 50 iyi bütçe.