Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.649
- 11.087
- 1.838
galatasarayda izlersin2 sinide izlemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasarayda izlersin2 sinide izlemedim
Borna sosa sol bek değil miBorna Sosa neden düşünmüyoruz acaba, Doue kadar milli maçı vardır sadece adamın yaşı da geç değil, maliyetleri de yakın olur konuşulan paralara bakılırsa onun da tekrar satış ihtimali var bu Doue işi can sıkmaya başladı. Oradan Boey geldi tuttu diye her aldığımızdan ihya olacağımız gibi bir inanış var muhtemelen de 7 + bir para kapalı kutu bir oyuncuya vermek ne kadar mantıklı hem de performans bekleyeceğiz hemen bu adamdan bu iş yaş olur gibi geliyor bana.
Ben de bu adama takmışım harbi adam sol bek bize sağ bek lazım olmadı daYani yine de bu paraları veriyorsak daha net birilerine gidebiliriz.
Onun cukunu fb yesin,kurban olsun abisi ona
Ulan şu Gio ve Keita bir sezon daha kalsalardı efsanemiz olurlarsı Gio ağzımda bir parmak bal çaldı be
Senin yüzünden topcudan sogudumParayı basın bisakkaya, duye çöpü küfürler ettirir
Doğru yoldasın kanka, gelse bugün isteyenler abv defol diye sövecekler 3-5 maç sonraSenin yüzünden topcudan sogudum
Duye yi hic izledinmi heisParayı basın bisakkaya, duye çöpü küfürler ettirir
Rennes maçını 90 dk izlemem için mal olmam lazım veya para karşılığı bu işi yapmam gerekDuye yi hic izledinmi heis