Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Biri stade rennes foruma girsin doue hakkinda ne yaziyor herifler aktarsin buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok formdasin knkRennes maçını 90 dk izlemem için mal olmam lazım veya para karşılığı bu işi yapmam gerek
Mctominay+bisakka gelecek buna tüm kalbimizle inanıyoruz @Hayri Cund @Sergen ZerenHicbirsey bilmiyorum diyin dürüst olun
İnsan bi fotodan bile ısınır rtaş izlemesi mi gerek
Assignon çok soğuk geldiği için ona isindim
Oglum inanıyorum da bikac haber ciksin bari,ben astrolojiye de bakamıyorum haber yok diye.kimi alacagiz nerden bileyim ,rabiot da tutmadi zatenMctominay+bisakka gelecek buna tüm kalbimizle inanıyoruz @Hayri Cund @Sergen Zeren
İnsan bi fotodan bile ısınır rtaş izlemesi mi gerek
Yok sürekli oyuncular getiriyordu bir ara. Paso isimler sallıyor sonra olmayanları hiç atmamış gibi siliyor.Güvenilirmi cidden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta ornstein ı takip edelim bi de athletic co uk uOglum inanıyorum da bikac haber ciksin bari,ben astrolojiye de bakamıyorum haber yok diye.kimi alacagiz nerden bileyim ,rabiot da tutmadi zaten
kulübün ismini mi değiştiriyoruz? ulan dursunKutlu Akpınar: “Kerem Aktürkoğlu, yeni sezonda Galatasaray’da olmayacak.” (Tivibu)
Yani fb ve bjk sessizken bizim cosmamiz lazimdi, eglence lazimdi...Bu hafta ornstein ı takip edelim bi de athletic co uk u
Manita mi bu