- 3 Haziran 2015
- 56.762
- 65.897
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmana mı geldin babyGidip camiye keramettin abi ve bissaka için dua edeyim bari![]()
bize olumsuz millete olumlusun sen nasil bir modsunMertenes etkisi yapar
sen neden uzayli gibi davraniyon bRuma ne alaka oglumBrumanjn ayağı kırıldığında nasıl sevindi hayvan oğlu hayvanlar.fb ve bjk hep üzülmeli
Torrente yag cekerken gozun Fatih hocayi gormuyoduKaleci volkan ve mehmet bolukbasi ile nasıl şampiyon oldun anlatsana fatih hocammm
Barışı 25-30 a satmak için büyük uğraşş vermeleri lazım zaten adamlar 40 dan başlar teklifeBu yönetim Erden Timur olmasa Boey'i gönderiyodu 17-18e Barışı da bonuslarla falan 25-30a satarlarsa gram şaşırmam.
Konustu hz yusufbize olumsuz millete olumlusun sen nasil bir modsun
+ vercekleri oyuncunun 3 senelik maaşını koysunlar okmatty cash + 20 m pound veya 25 m pound + tielemans versinler düşünelim
Yabancı yapimlarin şizofren karakterleri gibi olmuş
Ben admin olsam seni yeni uye yaparimKonustu hz yusuf
Rashica'yı bek yaparlar. Kanat da oynayabilen oyuncular var ellerinde. Şöyle bir kurgu şaşırtmaz.Jk’nin ileri hattı değişik olacak; olumlu mu olumsuz mu olur tam emin olamadım. Birbirleriyle yer değiştirerek rakibi şaşırtabilecekleri gibi kayıp da olabilirler. Planlı bir iş gibi durmuyor ama bakalım
Semih-Immobile-Rafa-Kanat. Değişik bir yapı. İyi oynuyoruz ama topu ilerde tutamıyoruz, kaleye sokamıyoruz diye ağlayabilirler
Hollandalı olup 433 oynatmayan pek yok ya hele 343 denerse başka bir mevzu olur.GvB’nin bir futbol mentalitesi var mı şüphelerim var doğrusu. Rangers’ta Gerrard’tan aldığı mirası devam ettirdi diye düşünüyorum. Öncesini de çok bilmiyorum doğrusu.
O işi çözmesi lazım yoksa ligin saatçi siyahi oyuncuları bile bayıltır kendini ...apokerimde sanki üst vücutta bi kalınlaşma var. ağırlık mı basıyo napıyo özel hoca tutsun biraz çabuklaşma antremanları yapsın