Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue leş falan değildir. Yetenekli ve potansiyelli bir oyuncudur.Dedik ulan o kadar dedik Duye leş dedik allahtan hoca topçudan anlıyor
GSC genelinde istenmediği için böyle bir yükselişe geçti benceKaan iyi bir yedek olur bu sene hem Sağ bek, Stoper hemde DMC için. Joker dediğin böyle olur.
İzinde şu an tatil yapıyor adamı etiketleyip durmayın Hakan@Onur Üründül nerelerde yav
Sen bana küssün gibi, bi sikinti var hissediyorumİzinde şu an tatil yapıyor adamı etiketleyip durmayın Hakan
8e ayrılan büyük bütçeyi bbden çıkmak için kullanacakmışızKaanin yüro da performansindan dolayi orta saha transferi iptal
Geldim canım kuzufield@Onur Üründül nerelerde yav
GSC genelinde istenmediği için böyle bir yükselişe geçti bence
Sen bana küssün gibi, bi sikinti var hissediyorum
Sen bana küssün gibi, bi sikinti var hissediyorum
Kaan bizde olmasa, başka bir milli takım oyuncusu olsa, mesela adı kramer falan olsa ve biz onu bu sene orta saha transferi olarak getirsek buralar bayram yerine dönerdi.Kaanin yüro da performansindan dolayi orta saha transferi iptal
Bilal kısanın bi gömlek üstü rabyo için kim linçlesin rtaş seni. Katılıyorum sanaKaan bizde olmasa, başka bir milli takım oyuncusu olsa, mesela adı kramer falan olsa ve biz onu bu sene orta saha transferi olarak getirsek buralar bayram yerine dönerdi.
Net fikrimi söyleyeyim mi rabiot dan daha iyi oynadı Avrupa şampiyonasında. Linçlenebilirim ama görüşüm gerçekten bu şekilde...