Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 10 no ve orta saha icin minimum 35 civarı para harcamazsak zaten ndombele+taison paketi gibi bir şey anca yaparız

He yav bi an korkdum ama yine oyunlar basladi izini uzatmak icin, bi b*k yokdur

Transfere 50 m harcamak da pek mantıklı değil zaten reis. Şu dönem bonservise harcamamız gereken max 25-30 civarı olmalı. 4-5 sağ bek+15 civarı 8+ oluşacak fırsata göre max 10 m 10no
Valla yıllardır anlatamıyorum Doue 6 ay önce alt yapı topçusuydu 20 yaşında, 20 maça çıkınca 8 oldu değeri. Doğru araştır 20 maç oynamayanını al yani ne kaybedicen.

Bir halt da kazandığımız yok günün sonunda işte kendimizi kandırıyoruz. Kaan Ayhan’ın oynadığı topu 90 dk oynayacak az tempolu adam 20 m euro şu an.

AlAhli TD Matthias Jaissle, üç oyuncunun gönderilmesini istedi;

🇫🇷 Allan Saint-Maximin
🇹🇷 Merih Demiral
🇧🇷 Roberto Firmino

(Ariyadhiah)

Forza Cimbom'da sürekli magazinde arkadaş. Her sezon bir kere küsüyorlar zaten. Daha 1-2 gün önce beraber spor yapıyorlardı. Klasik devam ediyor işte. Ne magazin meraklısı bir tayfa imiş bu Forza Cimbom.
@Mustafa Canaslan bu yüzden engelledim forza cimbomu ve benzerlerini,yaprak kürek hesaplar sahipleri gibiler

Ne doueymis arkadas, sıkıldım gelmesin baska sag bek yok mu

Yemin ederim burak elmasın transfer komitesindeki yetkinlik şu dönemde yok. Adamların aldığı herkes para etti. Bunlar günün sonunda kadayıfları çakacaklar satacak adam kalmayacak elde

Belki cenk ergun de erden timur gibi sabretmeyi seçmiştir ilk defa,laf yememek için

Yemin ederim burak elmasın transfer komitesindeki yetkinlik şu dönemde yok. Adamların aldığı herkes para etti. Bunlar günün sonunda kadayıfları çakacaklar satacak adam kalmayacak elde
Ft hocamın elini öp özür dile herife o kadar salladın yaslanmıssın diye bir tek hayalet çöp herif çıktı

Ben olsam Sağ bek ve 8i genç potansiyelli transferlerle hallederim + 10 no için ağustos sonuna kadar fırsat beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt