- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
O mu verdiBi daha oliveira gibi birine 30 yasinda 4 yil 3m vs kontrat verirse kufur serbest olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mu verdiBi daha oliveira gibi birine 30 yasinda 4 yil 3m vs kontrat verirse kufur serbest olmali
Ben ft hocamı her zaman severimFt hocamın elini öp özür dile herife o kadar salladın yaslanmıssın diye bir tek hayalet çöp herif çıktı
Zaten doue ve camara bitirilmeye calisilyoBen olsam Sağ bek ve 8i genç potansiyelli transferlerle hallederim + 10 no için ağustos sonuna kadar fırsat beklerim
Morutan cop degil miFt hocamın elini öp özür dile herife o kadar salladın yaslanmıssın diye bir tek hayalet çöp herif çıktı
Ft hocamı sevmeyen bir GS li gercek bir gsli değil haindir zaten.Ben ft hocamı her zaman severim
Kesin o verdiO mu verdi
Hayır gayet yetenekli adamdı işlemeyedin elindeki elması 2 sene önce bayda çöptü o zaman şimdi 25 e satsak söversinMorutan cop degil mi

Morutan çöp değil ya iyi oyuncu, çaprazı koprmasaydı artık bu sene kıpırdanma bekliyordum benMorutan cop degil mi
Son dk Doue gs de son asamaSalı bombası bekliyorum öğleden sonra
Terrier yerine bunu almaları iyi oldu en azından ellerinden patlama ihtimali baya yüksek olacak.Bunlar Maximin'i bonservisiyle alıyorlarmış 15-20 m euro aralığında bir rakam ödeyeceklermiş.