- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Ankaragücü'nün topçusuBizim ülkede olsa EYT'den faydalanır şu an 10.000 TL emekli maaşı kazanıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankaragücü'nün topçusuBizim ülkede olsa EYT'den faydalanır şu an 10.000 TL emekli maaşı kazanıyordu.
Rahat 40 var
Kesinlikle, ellerinden en iyi oyuncularını bile aldıkEn iyi kadro bizde hem yerli hem yabanci
Bu dayının yaşında 3-5 degil 30-35 oynama var 60 falandır bu dayı yav

Bissaka neden 4.5 ?Birinin maaşı 1-1.5m olur öbürünün 4-4.5m
Bunu harbi almışlar mı bu adam 42-43 yaşında vardır.Ankaragücü'nün topçusu
Heh klasik yalanlar da basladi. Sen uslanmaz birine benziyorsun. Sakin tartisma uslubun yok, hakaret edip duruyorsun. Benim hakkimda tek bir bilgin bile yok, sadece hakaret amacli yaziyorsun.Neyi ayıp aydınlatır mısın beni
Ulan ben Juneteenth kutlamış Kwanzaa görmüş adamım
İki sene Detroit'te mültecilik edince Malcolm X mi oldun
Ben 40 yaşındayım bu adam en az 10 sene büyük bendenRahat 40 var
9 ve bonus şeklinde dedimBissaka'yı 9m bonservis + 3m maaşa veriyorlar mı? Emin miyiz?
Bir 50 -60 yaşında dayi daha
Zaha'yı bunlardan ayırmak lazım geçen sene hiç kamp yapmadı sanki biraz mahçubiyetide var bayadır hırsla çalışıyor en azından hazırlık kampı bitip Ağustos ortasına kadar görelim olmazsa elden çıkarırız.Zaha, Tete ve Oliveira gibi yıllık ücreti çok yüksek ama faydası az olan adamları yollamak lazım. Zaman çok çabuk geçiyor.
Yedek yokIcardi
Zaha-mertens-ziyech
Torreira-kaan
Köhn-apo-sanchez-bay
Muslera
Transfere gerek yok bence, bu kadro her yeri sürklase eder
Bissaka olmuş bir oyuncu. Doue oldukça ham bir adam. Alırsak çok seveceğimiz özellikleri de olacak, çok eleştireceğimiz yanları da olacak.Peki 8e Doue mi
9+3 e Bissaka mı?