Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.141
- 3.227
- 2.088
vizyonu fener'i kurtarmak olan batmaya mahkumdurAcur Philogene'yi satıp Zajc, Crespo falan alacak kendine Fenerbahçe'sinden gelen para ile.
Yazık ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vizyonu fener'i kurtarmak olan batmaya mahkumdurAcur Philogene'yi satıp Zajc, Crespo falan alacak kendine Fenerbahçe'sinden gelen para ile.
Yazık ya.
Neden orkun kökçüye gitmiyoruz ? Bonservisi baya düşmüş durumda , szymanski li takımın birinci oyuncusuydu bizim ligi süpürür
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl düşmüş durumda. benficada kötü perform vermedi ki, kaldık ki milli takımda da iyiydi. geçen sezon 25e alınan adamı satıyorum dese yine 25ten aşağı salmaz benficaNeden orkun kökçüye gitmiyoruz ? Bonservisi baya düşmüş durumda , szymanski li takımın birinci oyuncusuydu bizim ligi süpürür
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elin napolisi gerizekali 35 yaşında adamı full oynatıyor bir biz akıllıyım afrikaliysa 5 10 yaş büyüktürBu herife 20m deger mi? Büyük para bilemedim
Bazilari kizacak ama kamerun dogumlu, bi kac yas fazla olma ihtimali yüksek
bu site hangi site bilmiyorum ama aşırı yalan karşılaştırmalar yapıyor
Galatasaraylı diye biliyorum gelir Salih bizeBILD e göre Salih Özcan icin Besiktas ve TS devredeydi. Sanirim daha önce tahmin ettigim gibi Salih Özcana girdik.
Niye girdik hic haberim yok ama girdik sanirim
onların ikisi okayda da vardıBILD e göre Salih Özcan icin Besiktas ve TS devredeydi. Sanirim daha önce tahmin ettigim gibi Salih Özcana girdik.
Niye girdik hic haberim yok ama girdik sanirim
Olabilir evetbu site hangi site bilmiyorum ama aşırı yalan karşılaştırmalar yapıyor