- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Kamptaki gençlerden kadir subaşı,berat lus ve yalın dileke dikkat arkadaşlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece bu yüzden bile Okay’ı 1.5M’e alırım. Kaan sahalara dönse bile formunu bulması Ocak’ı geçer düzenli 11 olmadığı için oynayıp adapte olacak zamanı da az.
başka kalmadı ki sergenimKamptaki gençlerden kadir subaşı,berat lus ve yalın dileke dikkat arkadaşlar...
İnşallah gösterirler kendilerini , topçu lazım acilKamptaki gençlerden kadir subaşı,berat lus ve yalın dileke dikkat arkadaşlar...
Ali turap falan milli takimdaymis zaten,yine iyi genç almış hoca kadroyabaşka kalmadı ki sergenim
nasıl topçu bu doue
Leş/Çöp diyordun şimdi de böyle diyorsun bir karar ver dostum.et mi balık mı belli değil ama acemi olduğu her halinden belli. hücumda heyecanverici işler yapabilir ama savunmada sövdüreceği kesin
çöp işte savunması olmayan beke çöp derimLeş/Çöp diyordun şimdi de böyle diyorsun bir karar ver dostum.
Luyi kot satmaya başladı bu da ayakkabı satar ...Anguis = Orta Saha Luyindama
Güç var gerisi yok
Luş'tan özellikle bahsediliyor. Arda'dan sonra ilk kez bu kadar pozitifmiş bir oyuncuKamptaki gençlerden kadir subaşı,berat lus ve yalın dileke dikkat arkadaşlar...
Bu adamlar muhabirlikten para kazanıyor stada girip bedava maç izliyor ...Ali Naci Küçük: ''Biraz önce teknik hayattan birisiyle görüştüm. Icardi'nin çok fit durumda geldiğini söylediler.''
nacim döşemiş yine
Sağ ol Sergen, hangilerinden beklenti içinde olmamız gerektiğini öğrenmiş olduk.Kamptaki gençlerden kadir subaşı,berat lus ve yalın dileke dikkat arkadaşlar...
Sergen Dağ'ı takip edelim inş kendisi forumumuzun eski neferlerindendir
Bilgiyi teknik hayattan alması haberini çok gerçekçi kılıyor.Ali Naci Küçük: ''Biraz önce teknik hayattan birisiyle görüştüm. Icardi'nin çok fit durumda geldiğini söylediler.''
nacim döşemiş yine
Yanlış bilgi. Savunması belli ölçülerde iyi belli ölçülerde geliştirmeye açık.çöp işte savunması olmayan beke çöp derim