Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.886
- 20.531
- 2.663
Hem okuyup hem yazalım abiBenim gibi yazmaktan çok sizin yazdıklarınızı okumayı seviyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem okuyup hem yazalım abiBenim gibi yazmaktan çok sizin yazdıklarınızı okumayı seviyor galiba
Berat 1 sene boyunca a takımla antrenmanlara cikan tek gencti.okan hoca ozel duruyor uzerinde belliki.seri bi oyuncu fizik olarak zayif gelse de insanlara,çevik gercekten de.yetenek olarak zaten cok ozel.berk kizildemir ya milli takim ya da sakatliktan falan kampa alinmamis.ama zaten kanat dolu su an takimda.solbek kadir subasi ve forvet yalin milli takimdan arkadas efe akmanla.gökdenizi zaten biliyoruzLuş'tan özellikle bahsediliyor. Arda'dan sonra ilk kez bu kadar pozitifmiş bir oyuncu
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Fakir Nuri Şahin'i Eyüp nasıl senceBerat 1 sene boyunca a takımla antrenmanlara cikan tek gencti.okan hoca ozel duruyor uzerinde belliki.seri bi oyuncu fizik olarak zayif gelse de insanlara,çevik gercekten de.yetenek olarak zaten cok ozel.berk kizildemir ya milli takim ya da sakatliktan falan kampa alinmamis.ama zaten kanat dolu su an takimda.solbek kadir subasi ve forvet yalin milli takimdan arkadas efe akmanla.gökdenizi zaten biliyoruz
İmkansızDubua bu şekilde kesin kaldı Kaan olmadığı senaryoda
Bizimle değil fb ile adı çıksaydı Viera ilan edilirdiAngus dediğiniz adam.napolinin akciğeri nesini bokluyorsunuz anlamadım.Alamayiz zatende en azından hakkını vermek lazim
Leo iyi bir profesyonel gerçekten, yabancı sınırı durumu olmasa takıma gayet katkı verebilecek bir isim. Ancak yabancı sınırı durumundan dolayı planlama nasıl olacak tabi zor bir iş.12 yabancı işi olmasa dubois'in kalmasını gerçekten isterdim. her iki beki yedekleyebilmesi çok önemli. belli de istikrarı olan bir oyuncu idi. ancak 12 yabancılı durumda kendisinin kalması imkansız ötesi yani.
icardi kampa fit gelirse ve zamanında gelirse diye biri ile iddiaya girmiştin sanırım. hakkını almalısın bence.Tatil yapıyor
emekli olacak hala haberlere bak ya
Benimki daha kalinallah aşkına üst bacağa bak ya
tövbe estBenimki daha kalin
benim kolum daha kalınBenimki daha kalin