Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim siz ne istiyorsunuz? Adam tatilde bile zayıflamış belli bir forma girmiş şimdi de çok zayıf diyorsunuz.

Geçen sene duba gibi diyordunuz. Adam ne güzel civan gibi gelmiş kampa. Sneijder gibi 100 kilo mu gelseydi?

Siz şükredin adam ilk kampa katılıyor son yıllarda İcardi'nin hiç yapmadığı bir şey.

Doue hakkında forumdan.

''He's on kneecaps right now. And that makes a lot of sense. He's making mistakes that he wasn't making a few weeks ago. I think he would benefit from playing next to an experienced right axial defender who could help him in his defensive placement. We know he can defend well but sometimes he throws himself or plays way too high. He has qualities but he needs to be supervised.''

İlk oynadığı dönemde yapmadığı hataları yapmaya başladığı, defansif yer tutuş bakımından yanında kuvvetli görüşü olan oyuncular ile beraber oynaması gerektiği şu an bazen kendini yere attığı veya çok yüksekten oynadığı söylenmiş. Supervisörlüğe ihtiyacı olduğu söylenmiş.

Alacağımız adam ham bir oyuncu. Kazımcan gibi 5-6 maç çok iyi oynayıp, sonra gerçek seviyesinden beklenen hataları yapmış gibi anladım ben. Buna benzer 2-3 yorum daha görmek mümkün özellikle Nisan sonrası yorumlar arasında. 1-1.5 ay çok iyi oynayıp sonra biraz düşmüş, ve sene sonunda yedek ve sonradan oyuna giren kıvama gelmiş.

Profesyonel kariyerinde aldığı süre 1200 dk sadece.

1200 dk'ya asla 9 Milyon Euro verilmez. Kimse kusura bakmasın.
Boey de benzer sebeplerle yer bulamadı muhtemelen her yoruma takılmamak lazım gerisi bizde artık

ben bu kırmızıyı beğenmedim arkadaş
1720524365410.webp

Semih giderse bjkde bir tek mustafa hekimoglu kalıyor cikis yapabilecek..demir ege fazla yükselemez gibi.fb de çağrı fedai ve yasir boz var.yasir fizikten kaybedecek gibi.yine 1-2 genç var ama o kadar mühim değil.en iyileri bizde her zaman

Bu renk bizim kırmızı rengimiz değil orası net. Ayrıca şu tişörtün omuzlarına ve yanlarına sarı çizgileri eklemek 90'lı yılların tasarımlarını hatırlatıp ürünü 3-4 gömlek aşağıya çekiyor.
sanki 10 kere yıkamışın da kırmızının rengi kaçmış gibi

TFF, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını Ağustos ayının başında oynatmayı planlıyor. (NTV)

Mourinho adı pekte ise yaramıyor gibi,fbden ötürü mü bilemem.ama fatih hoca nelsonu falan istediğimizde bile bi etkendi genç oyuncular için.seri,lemina,falcao hepsi hocayla konuşmuştu gelmeden once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt