Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue kötü topçu değil. İş görür, potansiyeli var. Hatta sol tarafta Köhn ile devam edildiğini düşününce çok doğru bir profil. Umarım şu iş bir an önce biter de asıl kritik transferimiz orta sahaya odaklanırız.

Ulan doue fildisi sahili icin 2 mac yapmis, bu herifi afrika kupasina yollamak da var abv

icardi kampa fit gelirse ve zamanında gelirse diye biri ile iddiaya girmiştin sanırım. hakkını almalısın bence.

millet bok atmaya gelince en önde koşuyor. her şey olması gerektiği gibi olunca sus pus olup saddam gibi saklanıyorlar.

İddiaya girelim diyen bendim,kabul etmeyen emrahtı,iyiki de etmemiş akıllı adammış

Fotolarda oynama yaptığı çok netti de görene işte,bak kendi attığı resimde suratı ince uzun diğer fotoda ise basık kare surat, bak sen allahın işine kral aşağıdan yukarıdan bastırınca kafaya şekil verebilmeyi bulmuş :)

Ya da filtreden mi ne dersin

Screenshot_2024-07-09-13-58-58-580_com.miui.gallery.webp

Screenshot_2024-07-09-13-58-50-724_com.miui.gallery.webp

IMG_20240709_141444.webp

zahanın içi fokur fokur kaynıyor muhtemelen. silik performansı kendine yediremez, karakteri izin vermez
Ziyechin milli takımda ayağı kırılıyodu,eger bisey olsaydı şampiyon olamazdık.kaç deplasman çözdü ziyech Enis...kasimpasa,alanya,adanademir,icerde de rahatlattı bizi herif

Formda bir Barış-Ziyech kanatları bence tarihimizin en iyi kanat ikilisi olur. Biri koşucu, yıpratıcı kanat/forvet diğeri müthiş şutlar/ortalar çıkarabilen oyun kurucu kanat. Kağıt üzerinde bundan daha uyumlu bir kanat ikilisi bulamazsın. Okan hocanın 1. tercihi bu ikisi olmalı önümüzdeki sezon

Bu herkese kişisel uyarım.15 temmuz haftası kalabalıklarda olmayın,trafikte dikkatli olun.insanlarla dalasmayin, gökyüzü yaniyor.feci zor bi hafta

@Samet Nalbant hem kampa geldi hem fit. İddiayı boşverde hazirun önünde kraldan özür dileyip, hakkını ver.
Olm iddiaya girmedin ki kaybedeceğini bildiğin için,adama güvenin yok çünkü

Yukarda belgelerle konuşup fit olmadığını ispatladım,abinden özür dile ve biat et artık.söz veriyorum bu kaybedişini sürekli hatırlatıp eziklemeye çalışmıyıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt