Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey tuttu diye regen sağ beklere gidiyoruz gibi görünüyor. her zaman tutmaz bu iş benden söylemesi..

O da olabilir bir de parçalıya biraz ara vermek lazım. Geçen seneki çubuklu çok iyiydi

büyük takımların klasik formalarına ara verdiğini pek görmedim

iki binli yılların başında bir süre çıkarmadık parçalıyor ve iğrenç dönemlerdi

galatasaray parçalıdır fener çubuklu

bu geleneği niye bozalım ki

trde 50 tane sarı kırmızı takım var hatta dünyada yüzlerce

galatasarayı farklı yapan bu parçalısı

100.yıl sebebiyle bir mantığa oturtularak bir geçici forma yapıldı ama 100. yıl olmasa kayserispor mu galatasaray mı anlamazsın tvde

Zaha açık ve net şu çalışma temposuyla net 1 şansı hak etti umarım çok iyi bir kamp geçirir ve rakiplerin içinden geçmeye başlar.

EPL'de ki Zaha'nın geçen sene %5'ini filan gördük o da şutlarıydı biraz %50'sini görsek zaten uçurur hoplatır zıplatır.

İddiaya girelim diyen bendim,kabul etmeyen emrahtı,iyiki de etmemiş akıllı adammış

Fotolarda oynama yaptığı çok netti de görene işte,bak kendi attığı resimde suratı ince uzun diğer fotoda ise basık kare surat, bak sen allahın işine kral aşağıdan yukarıdan bastırınca kafaya şekil verebilmeyi bulmuş :)

Ya da filtreden mi ne dersin

Ekli dosyayı görüntüle 251622

Ekli dosyayı görüntüle 251623

Ekli dosyayı görüntüle 251624
ya ne dion elektrikbant hala filtre miltre

adam tığ gibi gelmiş

zamanında gelmiş

kilolu gelecek dedin. zamanında gelmeyecek dedin.

KABUL ET yahu zıçtın

insan yanılabilir çok normal insani bir durum bu

bu konu ile ilgili bir dahaki alıntına ne yazarsan yaz cevap yazmayacağım. cevap vereceğim diye boşuna uğraşma. ya da 10 paragraf destan yaz sen bilirsin.

Zaha açık ve net şu çalışma temposuyla net 1 şansı hak etti umarım çok iyi bir kamp geçirir ve rakiplerin içinden geçmeye başlar.

EPL'de ki Zaha'nın geçen sene %5'ini filan gördük o da şutlarıydı biraz %50'sini görsek zaten uçurur hoplatır zıplatır.
Ankaragucu ve alanya macinda iyiydi,sonra yine sakatlandı herif yav.ıcerdeki manchester macinda da sakat sakat oynamış,ondan sonra iflah olmadi

hiçbir rasyonel temeli olmamasına rağmen ben bu sene zahadan ziyeche göre daha ümitliyim

Formda bir Barış-Ziyech kanatları bence tarihimizin en iyi kanat ikilisi olur. Biri koşucu, yıpratıcı kanat/forvet diğeri müthiş şutlar/ortalar çıkarabilen oyun kurucu kanat. Kağıt üzerinde bundan daha uyumlu bir kanat ikilisi bulamazsın. Okan hocanın 1. tercihi bu ikisi olmalı önümüzdeki sezon

Onyekuru\Rodriguez -Feghouli tarzı 👍

hiçbir rasyonel temeli olmamasına rağmen ben bu sene zahadan ziyeche göre daha ümitliyim
Ziyech'e göre çok daha hırslı ve kolay kolay yedek kalmayı kabullenmesinden dolayı pes etmeyeceğini çalışıp tekrar yükselebileceğini inanıyoruz o yönden direk Zaha tercihi daha mantıklı duruyor.

Ziyech gayet gamsız ama Zaha hiçbir şekilde kabullenmiyor mücadelesini veriyor bakalım umarım küllerinden doğar ve ciddi katkı verir.

Zaha ve Ziyech'den de pek ümidim yok. Umarım ben yanılırım ama elden çıkarmak daha mantıklı geliyor.

Antrenman fotoları ile bu işler olmaz. Bu arada Ziyech zarganası kamp için geldi mi?

Ziyechte rahatsız eden fazla cool olmasi,herkes sneijder olamiyo.ama sneijderin son 2 senesi biz kotu ve yetersiz kadrolar kurduk,herifte aile düzenini bozdu.bakarsiniz ziyech bi anda kral olur

ya ne dion elektrikbant hala filtre miltre

adam tığ gibi gelmiş

zamanında gelmiş

kilolu gelecek dedin. zamanında gelmeyecek dedin.

KABUL ET yahu zıçtın

insan yanılabilir çok normal insani bir durum bu

bu konu ile ilgili bir dahaki alıntına ne yazarsan yaz cevap yazmayacağım. cevap vereceğim diye boşuna uğraşma. ya da 10 paragraf destan yaz sen bilirsin.

Yıl olmuş 2024 siz hala bu adama laf mı anlatmaya çalışıyorsunuz ? Engelleyip geçmek var oysa ki. Bi insan hiç mi değişmez mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt