Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm iddiaya girmedin ki kaybedeceğini bildiğin için,adama güvenin yok çünkü

Yukarda belgelerle konuşup fit olmadığını ispatladım,abinden özür dile ve biat et artık.söz veriyorum bu kaybedişini sürekli hatırlatıp eziklemeye çalışmıyıcam
La yörü git. Adam zargana gibi

Şu fiyatlara bitmesi mümkün dahi değil muhtemelen 10 m euro seviyesine çıkmak zorunda kalırlar.

ya ne dion elektrikbant hala filtre miltre

adam tığ gibi gelmiş

zamanında gelmiş

kilolu gelecek dedin. zamanında gelmeyecek dedin.

KABUL ET yahu zıçtın

insan yanılabilir çok normal insani bir durum bu

bu konu ile ilgili bir dahaki alıntına ne yazarsan yaz cevap yazmayacağım. cevap vereceğim diye boşuna uğraşma. ya da 10 paragraf destan yaz sen bilirsin.
Verecek cevabın yok o yüzden yazamıyosun:asd:

Ben belgelerle konuştum sen iddia ettiğin şeyi anlattın sadece

Ha bu arada fit değil ama tahmin ettiğim kadar da kilolu gözükmüyo onu da söyleyeyim

Yıl olmuş 2024 siz hala bu adama laf mı anlatmaya çalışıyorsunuz ? Engelleyip geçmek var oysa ki. Bi insan hiç mi değişmez mesela.
ya normalde engellemek prensibim değil de, şimdi 30 kere falan cevap yazacak.

icardi ile ilgili yanığı soğuyana kadar engelledim zaten :d

bu arada çok bildiğim bir profil değil ama genel olarak severim kendisini vallahi :d

Camavinga, Mathys Tel, Doku, Dembele, Aguerd, Boey şimdi de Desire Doue/Bayern işi var. Yakın dönemde burada benim yazmadığım bir sürü oyuncuyu daha piyasaya sürdü Rennes. Şu an ki kadrolarında da çok iyi oyuncular var. Bu sebeple bu kulüp üzerinden çıkan yetenekli isimlere yatırım yapılmasına olumsuz bakmamalıyız.

Barış için korktuğum tek senaryo sakatlık durumu.

Bu yıl sanırım 70 maça çıktı bunu genç yaşında başaran tek bir oyuncu var Pedri.

Fakat Pedri o sezondan sonra sakatlık sorunları ile uğraşmaya başladı ve hala toparlayamadı.

Bir İnsanın kendini şu raddeye kadar filtrelemesi için ya kör ya mal olması lazim

Screenshot_2024-07-09-15-03-16-596_com.twitter.android.webp

Camavinga, Mathys Tel, Doku, Dembele, Aguerd, Boey şimdi de Desire Doue/Bayern işi var. Yakın dönemde burada benim yazmadığım bir sürü oyuncuyu daha piyasaya sürdü Rennes. Şu an ki kadrolarında da çok iyi oyuncular var. Bu sebeple bu kulüp üzerinden çıkan yetenekli isimlere yatırım yapılmasına olumsuz bakmamalıyız.
Aslında Rennes ile iyi ikili ilişkiler kurulabilir bonservis bedelinden çok sonraki satıştan pay üzerine yoğunlaşmak lazım hem oyuncu alışını kolaylaştırır hem de satarken onlarda güzel kazanç sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt