Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam oynayacaktı ilk maçında sakatlanmıştı bizde
Hangi maçtı hatırlayamadım ama tam forma şansı gelmişken 10-15. dakikalarda sakatlanan Işık Kaan vardı. Fatih Hoca o maçtan sonra görevden alınmıştı. Galiba Giresun maçıydı 0-1 kaybetmiştik. O çocuk öyle kalmış aklımda.

30-35e falan verilecekse minimum %30 pay olmalı sonraki satıştan yoksa 40-50 versinler.

Barış Alper 40'a gitse Keçiörengücüne 8 m euro gidecek alt liglere göre inanılmaz bir rakam nasıl bir yatırım yaparlar görmek lazım.

CL'de Barış'ı as oyuncu olarak izlemeden satarsak bir gözüm açık gider. CL'de bir görseydik bee o şerefsiz Danimarka, Norveç takımlarına karşı birkaç fizikli pembe g.tlüleri ezdiğini görmek istiyorum. Sonra satarız. Allah sakatlık kaza bela vermesin. 🧿

Sezon başı ilk defa oyuncuları bu kadar motive görüyorum şok ve hayret içindeyim bir ikisi değil hepsi aynı çok konsantre ve fit çekilseler hadi hayırlısı

Doue transferine söverken awb gelirse dursun başkanın bana uygulayacağı tarife

35 ten kapımı açılır.. 50 milyondan açıp 49'a kapatalım..

Alan Maximin
Veren Maximin
Bize ne kardeşim
Via @Veli Baltacı

1720539016473.webp

hep dış transferde ne olmasını gerektiğini yazdık, o iş basit. 2 tane oyuncu lazım. esas mesele takımın ana parçaları olan oyuncuların akıbeti ile ilgili iç transferde.

* barış bu sene kesinlikle satılmamalı, keçiören'den %20 payı alınmalıdır. (nakit+oyuncu takası ile olabilir)

* nelsson'un sözleşmesi uzatılıp, kaptanlık verilmelidir. kabul etmezse satılmalıdır zira sözleşmesinin son senesine girecek. seneye çok uyguna gider yoksa.

* nelsson'un durumuna göre sanchez için aksiyon alınmalıdır. eğer nelsson kesin olarak kalacaksa, o zaman sanchez'e ciddi bir teklif gelirse satılabilir. aksi durumda takımda kalmalıdır.

*ziyech ve zaha ile ilgili bir ayrılık kararı yoksa sorun yok. ancak son dakika birini satmak gibi bir saçmalığa girişilmemelidir.

* kerem gitmek istiyorsa, iyi bir bedel ile (oğuz aydın'ı önceden almak suretiyle) gönderilebilir. aksi taktirde takımda kalmalıdır.

bunlar da en az orta saha ve sağ bek kadar önemlidir.

Yahu isteyenin bi yuzu vermeyenin iki yuzu demis atalarimiz. Bosuna mi? Angissa gibi dangoz bi herife 20 milyonu cat diye teklif eden yoneticilerimiz Euro'nun yildizlarindan BAY'i 35'e satinca ia yaptiklarini mi saniyorlar? Ayy çildiriciim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt