Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gerçekten çok fit gelmiş
IMG_6471.webp

Transfer komitesinin başında Kolpa Kemal Kürek olsa kesin transfer yapmıştık şimdiye kadar.

Ulan her transfer döneminde acayip şaşırıyorum ya.

Bir futbolcunun ismi çıkıyor mesela, hemen o futbolcuyu deli gibi izlemiş taraftarlar oluyor mutlaka.

Valla ben aşırı bilindik oyuncular olmadığı sürece full t-markttan bakıyorum :d mis.

Mesela şu Napoli'de oynayan orta sahayı ne ara izlediniz? Hayatımda bir saniyesi yok lan adamın. Adını bile ilk defa duydum ama Napoli'nin banko oyuncusuymuş. Hayret yau :d
Anguissa'yı izlememek bana garip geliyor. Geçen sene şampiyon oldular ve flaş bir takımdı. Şampiyonlar liginde Lobotka-Zielinski-Anguissa şov yaptı. Liverpool maçı hala akıllardadır. Keza Afrika kupasında Aurier için Fildişi izleyen de Anguissa'yı izlemiştir. Bunlar çok bilindik adamlar.

Anguissa'yı izlememek bana garip geliyor. Geçen sene şampiyon oldular ve flaş bir takımdı. Şampiyonlar liginde Lobotka-Zielinski-Anguissa şov yaptı. Liverpool maçı hala akıllardadır. Keza Afrika kupasında Aurier için Fildişi izleyen de Anguissa'yı izlemiştir. Bunlar çok bilindik adamlar.
Ben o kadar yabancı maç izlemiyorum yaw.

Varsa yoksa Gs.

Gs kadın takımının maçı vs Napoli-Milan olsa Gs kadın takımının maçını izlerim.

Hojbjerg tercihi burası değil ki, Paredes gibi olacak bence, İtalya'ya gidecek. Yoksa tam istediğimiz isim bence, dinamo bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt