Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şurda yönetimin mantık hatası var

Doue 9 milyonu rasyonel görüp ödüyorsan , Emin Bayram'ın %50 si 2.5M olamaz mesela .

akıl tutulması şu ikisi arasındaki fark. çok yakın değerde olmalılar anlamında diyorum.

Sağ beki 2. kampa, orta sahayı da 10-20 Ağustos arasına yetiştirirlerse şükredelim. Gayet erken transfer yapmış olurlar. :red:

Bu tepkiden sonra kimse Emin'i 2.5 milyona veremez rahat ol
olay eminin gidip gitmemesi değil dediğimdeki

tepki olmasa gidiyordu ama ... yani transfer mantığı bu OK veriyordu - aynı mantık ama 21 yaş sağ bek potansiyelinde 9 M na da OK diyebiliyor.

bakış açısındaki sıkıntıya değiniyorum kısacası.

6 aydır takımın eksikleri belli olmasına rağmen, eksiklerin tamamlanmaması yangına sebep olur.

Adı geçen sağ beklerin avrupa şampiyonası ile ne alakası var bitmemesinin. Hangi oyuncu avrupa şampiyonasında oynadı alacağın adam da Afrikalı. İyice gına getirdi bununda yönetimi savunacak diye girdiği şekiller.

Rezalet bir haber dursun görüldüğü yerde mıhlanmalı

Galatasaray’ın sağ beki Duboi bugün İstanbul’da

3f9ae5f93d6425cd23caa841478e9aed.jpg

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Barış Alper'in bir sonraki satışından %20 pay alacağımız var. Konuyla ilgili Galatasaray'dan henüz bir görüşme talebi gelmedi. Barış Alper'i Liverpool, Arsenal istiyor diye duyuyorum. Ama Nuri Şahin'in istediğini kesinlikle biliyorum. 50 milyon Euro'ya çıkılacağını sanmıyorum. 30 milyon Euro civarında bir rakama satılabilir."

Köhn gitsin diyenleride anlamıyorum miss gibi atletik potansiyelli hücum beki adam Avrupa’da bu tarz hücum beki olan takım çok mesela cancelo defansı çokmu iyi adamın ama hücumda delip geçiyor Barça yıllarca jordi albayı kullandı herif kanattan devşirme biraz evdekinin değerini bilin köhn bu gün gitse aynı adamı 10-15 sen aşağı alamayız

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Barış Alper'in bir sonraki satışından %20 pay alacağımız var. Konuyla ilgili Galatasaray'dan henüz bir görüşme talebi gelmedi. Barış Alper'i Liverpool, Arsenal istiyor diye duyuyorum. Ama Nuri Şahin'in istediğini kesinlikle biliyorum. 50 milyon Euro'ya çıkılacağını sanmıyorum. 30 milyon Euro civarında bir rakama satılabilir."
30 diyenlere ağır küfür edicem bütün Türkiye bir olmuş barışı 30 a satacak anasını satayım

Scout transferinde asla 20% pay koydurmayacaksın. Bizimkiler bir kaç yüzbin az ödeyelim diye koydurmuşlardır.

transferleri son güne anca yetiştireceğiz sonra seneye kamp görüp daha iyi hale gelmelerini bekleyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt