Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.903
- 20.549
- 2.663
Seneye göndermek için uğraşacağımız
2,3 leş oyuncuda isteriz
2,3 leş oyuncuda isteriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pusu yerine başka bir kelime okudumAlper pusu atıyor
Düşme
Rabiot bence imkansız, keza Scott. Alacağımız isim bu isimlerden biri olmayacak bence. Bir ihtimal Sofyan kısa listede kalabilir gitmez ise bir yere.Thuram gitti, Fofana gitti kısa süre sonra Rabiot Juventus ile sözleşme uzatır, Mctominay kalacağını açıklar, Hojbjerg'de rakiplerden birine giderse bakalım tepkiler ne olacak daha iyisi daha iyisi diye diye elde oyuncu kalmayacak.
Beğenilmeyen Amrabat bile Manchester'a transfer olmazsa son günlerde gözümüze Bellingham gibi gelecek.
Takip etmek isteyen antuya gitsin bi zahmetBizim yönetim transfer yapmıyorsa ne yapacağız tabii ki Fenerbahçe’nin class transferlerini takip edeceğiz bunda şaşıracak ne var
3hafta önce falan dedim alabiliyorsak amrabati alip orta saha transferini kapatalim diyeThuram gitti, Fofana gitti kısa süre sonra Rabiot Juventus ile sözleşme uzatır, Mctominay kalacağını açıklar, Hojbjerg'de rakiplerden birine giderse bakalım tepkiler ne olacak daha iyisi daha iyisi diye diye elde oyuncu kalmayacak.
Beğenilmeyen Amrabat bile Manchester'a transfer olmazsa son günlerde gözümüze Bellingham gibi gelecek.
Alper pusu atıyor
Düşme
kendimi bi an fb forumunda sandım
antuda gs başlığı daha çok