Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.042
- 3.046
- 2.248
Yaw biz içiyoruz Samed kafayı buluyor
Adaletmi bu
İyi güldürdün. Ama 3 stoperden bir tanesi giderse rotasyon da kullanılabiliriz gibime geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw biz içiyoruz Samed kafayı buluyor
Adaletmi bu
Yaw muhterem 2 aydır bitane bek transfer edemedikİyi güldürdün. Ama 3 stoperden bir tanesi giderse rotasyon da kullanılabiliriz gibime geldi
Yok hiç sanmıyorum. İmmobile, Dzeko kadar katkı veremez. Büyük düşüşte bu adam. Rafa dışında bence onları ciddi üste çıkaracak bir adam almadılar.şu an kağıt üstünde en ciddi rakip bjk bu arada.
Şuan evde püfür püfürMaltepe sahil püfür püfür beyler
Hepsine de maaş 6 m euroİmmobile-Rafa 2 tane iyi adam aldı bjk bakalım devamını getirebilecekler mi?3-4 tane daha bu seviyede transfer yaparlarsa şampiyonluğa oynayabilirler
geçen sene bizden 50 puan fark yediler 3 transferle 51 puan fazla almalarını beklemiyorumşu an kağıt üstünde en ciddi rakip bjk bu arada.
Bu sene gitmiyorsa yeni sözleşme yapalım aslanımla ki yapılacaktır da. Sanırım kendisi de yeni sözleşmeye artık sıcak bakıyormuş.
bizden daha iyi olurlar mı dedim ?geçen sene bizden 50 puan fark yediler 3 transferle 51 puan fazla almalarını beklemiyorum
Hangi şehirdesinŞuan evde püfür püfür
Bir Rafa ile Fener'den daha üstte olduklarını hiç sanmıyorum. Bir kere Bjk'nin stoper ve bekleri çok geride hala. Orta saha yine geride santraforda da geride bence.bizden daha iyi olurlar mı dedim ?
fenerden KĞIT ÜZERNDE daha üst rakip gibi duruyor şu an
Reis alakası yok fbden nasıl üst olabilirlerbizden daha iyi olurlar mı dedim ?
Bir Rafa ile Fener'den daha üstte olduklarını hiç sanmıyorum. Bir kere Bjk'nin stoper ve bekleri çok geride hala. Orta saha yine geride santraforda da geride bence.
hissiyatım diyelim.Reis alakası yok fbden nasıl üst olabilirler
ZuwasHangi şehirdesin
Kerem'i Konya'ya getirecek nargile içeceğiz hep birlikte@Ahmet Kolap eskiden senle konyada taş mekanda dateleşirdi şimdi Kerem'le akşam ediyor!!
O başka, işin içine hissiyat girdiyse bana göre de ts öndehissiyatım diyelim.
Hadi lan sallama
umarım onlarda hamleleriyle biraz düzelir - 50 hafta ananas ile çekilemez tepe ikilide.O başka, işin içine hissiyat girdiyse bana göre de ts önde
Ne yapmislarda kagit uzerinde daha iyi takimlari olmus? Rafa Silva ve Immobile'den dolayi mi? Takimin gerisi yine ayni?bizden daha iyi olurlar mı dedim ?