Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot keske olsa ama alamayiz

Alabilecegimiz oyuncular arasinda bence. Maliyeti gereksiz yuksek olabilir.

Fofana , Manu Kone gibi 2 sene sonra satilabilecek oyunculari tercih ederim ama onlar bizi tercih eder mi?

10 milyon imza + senelik 5 milyon Euro. 3 senelik anlasma, senelik maliyet 8.3 milyon. Son sene satamazsan uctu paralar.

Fofana’yı 25e alsak senelik 3 milyon Euroyla 4 senelik maliyet 37 milyon. 2 sene sonra satsak 30a, net maliyeti sadece 1 milyon Euro.

Fofana Rabiot’nun bir tik alti ama bu hesapla Fofana’yi almak cok daha mantikli.

A: McTominay
20 milyon euro bonservis
4 senelik anlasma, yillik ucreti 4 milyon euro
toplam maliyeti: 36 milyon euro

B: Rabiot
imza ucreti 10 milyon euro
2+1 anlasma, yillik ucreti 6 milyon euro
toplam maliyeti: 22 milyon euro (+1 devreye girerse 28 milyon euro)

McTominay'i bilerek yazdim cunku muhabirlere gore hocanin en cok istedigi oyuncuymus. Ama onu 20'den asagi vermez United. Rabiot icin de annesi senelik 9-10 gibi bir rakam belirlemis, sen buna istersen imza ucretini yuksek tutup maasini dusuk gosterirsin veya tam tersi, artik nasil isine geliyorsa.

Simdi bu maliyetleri karsilastirinca sizce hangisi daha mantikli bizim acimizdan veya tercihiniz ne olurdu?

dünyanın en iyi orta saha rotasyonuna sahip ülkesinin milli takımında düzenli ilk 11 oynayan oyuncuyu begenmeyen var yani
bize gelme ihtimalinin binde bir bile dahi olduğunu düşünmüyorum ama hala şu veya bu sebeple gelmesin diyenleri anlamak mümkün değil.

rabiot konusunda fikir değiştirdim ya gelsin valla yorulduk orta saha diye. bir de piyasası olan bir oyuncu baktık olmuyor talibi olur gene.

Dursun Özbek Kaan ayhandan iyisini alamaz bebce..
Rabiot turnuvanın bidonlarindandi ama gelmesi falan mümkün değil..
Bizim zaten beğenmeme gibi bir durumumuz olamaz

Rabiot sanki geldi de birde beğenilmesi mi kaldı yaw, Cidden bazı yorumları anlamak zor şurada Fofana'ya inanılmaz futbolcu gelmez vs diyenler var ve Fransa'da rotasyonda Fofana'dan önde olup 11 oynayan Rabiot beğenilmiyor. Bu arada çıkan haberlere rağmen Rabiot'un gelmesi bence çok zor ama eğer getirilirse orta sahaya Icardi kalitesinde transfer yapmak demektir bu.

Son düzenleme:
36853955d017ca723a49d244eed57769.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt