Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonservis parasını doue ye harcayıp rabio yu maaşla çözme stratejisi geliştirmişiz. Yalnız sıkıntı şu bu arkadaş da en az 3 yıllık kontrat ister sergio gibi 1 yılda perte çıkarsa buyrun cenaze namazına. Bu tip transferin en büyük riski budur hep aynı hatalarını yapıyoruz maalesef. Okan hoca da çok hazırcı az gencini bulun alın şunun gerekirse bons verin.
Bu herifin yaşı 29muş seneye daha yeni 30 oluyor bizde 3 sene oynasa 32

Son kontratı olmama durumumuz var sergio gibi 3.sınıf topçu değil bu sanmıyorum salacağını

Ztn annesi imza parası almak için kısa süreli kontrat kovalıyomuş 2 sene ya da 1+1 gibi,yatacak adam tam tersi uzun süreli kovalar

29´luk Rabiot´a o paraları vereceksek eğer oluru varsa 27 lik Bentancur alirim

Bentancur - Torreira bizi 5 sene götürür

Haluk çıkan tivitler üzeridnen

"Rabiot kabul etmişse GS'ye gelmeyi - ki ben öyle görmüyorum o ihtimali- GS o yarışa girebiliyorsa ...günün sonunda Rabiot büyük liglerden aldığı teklifi bulmazsa GS ye ok derse GS ye gelir "

özetle Hojbjerg ile aynı kafa - bize sekerse alırız diyor .

A: McTominay
20 milyon euro bonservis
4 senelik anlasma, yillik ucreti 4 milyon euro
toplam maliyeti: 36 milyon euro

B: Rabiot
imza ucreti 10 milyon euro
2+1 anlasma, yillik ucreti 6 milyon euro
toplam maliyeti: 22 milyon euro (+1 devreye girerse 28 milyon euro)

McTominay'i bilerek yazdim cunku muhabirlere gore hocanin en cok istedigi oyuncuymus. Ama onu 20'den asagi vermez United. Rabiot icin de annesi senelik 9-10 gibi bir rakam belirlemis, sen buna istersen imza ucretini yuksek tutup maasini dusuk gosterirsin veya tam tersi, artik nasil isine geliyorsa.

Simdi bu maliyetleri karsilastirinca sizce hangisi daha mantikli bizim acimizdan veya tercihiniz ne olurdu?
Rabyo 6ya imza atmaz bence reis. 8-9 falan istiyor

Rabiot gelsin inmeden 2-3 saat önce havalimanina gitmezsem en büyük namussuz,serefsizim

burada ki ilgiylen beraber anası manası da dünyanın en mutlu insanı olur
it gibi oynar burada
o yüzden hiç maliyet falan konusamıcam rabiot hakkında

bırakın transfere gitsin para, diğer türlü gs adasında ki dedeler götürüyor parayı partilerde

Aradığımız adam aslinda mainoo adayı versen gelmez buraya acayip topçu olacak.

Rabiot bonservisli olsa juveye 15 verip rabiota yıllık 5 verip 3 sene alsak herkes sevinçten havaya uçar

Free olduğu için imza parasıyla beraber yıllık 10 versek 3 sene alsak herkes istifa der

Aynı para
Farklı tepki
İmza parası ile 10 olmuyor işte bahsi geçen maaşa bir 10'da imza parası ekle.

Haluklar bozuk saat gibidir yılda 2 kez doğruyu gösterir geçen sene Bakambu + Demirbay hariç tutturduğu haber yoktu ondan önceki senede yine benzerdi.

Onlara kalsa Doue çoktan kamptaydı şu an antrenman yapıyordu.

Goretzka gibi derken hücumlarda cezasahası yayına koşu atan ortasaha demek istiyordu

Aynen bu yüzden farklılar zaten. Rabiot oyun kurucu Goretzka iki yönlü orta saha. Rabiot 452 maçta 47 gol 32 asist yapmış. Goretzka 450 maçta 91 gol 75 asist. Sadece bu istatistikler bile aradaki oyun farkını gösteriyor.

Haluk Yürekli: "Rabiot'un Galatasaray'a ihtimal vermiyorum. Rabiot tekliflere bakar, önce 5 büyük ligden gelen tekliflere bakar. Rabiot isterse Galatasaray da Rabiot'u ister. Daha önce sordum, hiç görüşme noktasına gelmemişlerdi. Sonra bir şey oldu mu? Bilmiyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt