Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lekipte doue haberi cikinca nevzat bey ortaya cikti. Madem ne rennes ne douele göruṣulmedi, daha önce nerdeydin

haluklarda feci patladı.Demekki cümle Galatasaray basını alt alta topla birbiriyle çarp ne yaparsan yap febejekelilerin en dindik muhabirleri kadar etmiyor .Berbat basın berbat yönetim Allah yardımcımız olsun

osayi şabanının piyasa gördüğü ligde doğru oyun planıyla dubois bile güle oynaya götürür bizi. ama artık şu 8 numarayı getirin, yoksa sezon başladıktan sonra kalan 45 saatte bi de sol bek aramaya başlayacaksınız.
dubua bizim oyun sisteminde gol yedirmekten başka bir şeye yaramaz

İstediği şekilde yetki alınmayınca freni çekmiş işte neyini anlamadınız. Vasat 2 tane herif bulup aha bu diye getirecekler. Aurier bile yanında üst seviye kalacak vasat bir herife kendinizi hazırlayın.

9 Temmuz tarihli Nevzat Dindar haberi

Galatasaray, Guela Doue ile senelik 1 milyon 200 bin euro maaş konusunda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Ligue 1 ekibi Rennes'e Guela Doue için 7 milyon euro bonservis önerisinde bulundu. Galatasaray'ın genç futbolcunun transferinde sona yaklaştığı, Rennes'in sıkı pazarlıkta indirim yapmasını beklediği bildirildi.
Allah rizasi icin birileri ṣu gazeteci kilikli herifleri bi guzel dövse taraftari kandiriyor diye

döye'yi bile ikna edemiyoruz gibi

dubua bizim oyun sisteminde gol yedirmekten başka bir şeye yaramaz

orta saha olmadığı için beklerin savunma çok sırıtıyo bence. misal fred gibi herifin varlığı kötü savunmacı ferdi'nin bile kötü özelliklerini baya kapattı. iyi bi 8 numara bizi savunma açısından baya rahatlatır, demirbay'la filan zor o iş.

ha iş bireysel savunma performansıysa köhn daha bomba. dubois'yı yeniden sol bek yapıp köhn'ü gönderelim, sağbek alalım daha iyi bana göre

Valla bu seneden bir cacık olmayacağı çok belliydi de Okan Hocaya konduramıyordum.

O da dün saçma sapan yönetimi koruyan açıklamalar yapınca iyice ümidi kestim zaten.

Umarım bu geçecek olan kötü sezonda Okan hocayı kurban etmezler. Çünkü ilk gönderecekleri kişi o olacak.

Tete'nin ceza da resmileşsin de yangın artsın şu yağlı surat ve liyakatsiz badem yöneticiler de defolsun.

Nevzatın anasına sövmekte ne kadar haklı olunduğu her gün kanıtlanıyor

Nevzat iyice ahmet ercanlar oldu yönetimi yalamak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor

bizim muhabirlerin yağızcılık çabası nedir ya. herif menajerlerle içiçe, lafta taraftarı olduğu kulüpten nemalanmak isteyen bi şerefsiz. sen en iyi ihtimal yazar, çoğunlukla muhabirsin, bu kadar işkembeden sallayıp 100'de 1 tutturunca kendini pazarlama saçmalığı nedir. en ufağı 40 yaşında herif, geçin şu işleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt