Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alllahin cig koftecilerine GS futbolu idare edilirse boyle olur

bu maruf denen herifi urfadan flan dehlemisler ama bizim futbolun sözde yonetiminde

herifin cv si cankaya futbol kulübü ve urfa dan ibaret

hatipoglu nun da bir tecrübesi yok futbola dair,ilk yoneticiligi

ifb gibi 1 prof u getirmeliydik en basindan

Bundan 15-20 gün önce Başkan Dursun Özbek : Transferler hazır dememişmiydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.Hazır diyince hazır olmalı değilmi?1 senedir yapılan hiçbir çalışma yok mu.Açıkçası çok şaşırtıcı.

Transferde fena batıracaklar gibi. Nazifoğlu dönemine benzer. Tek şansları Erden Bey iyi bir kadro bıraktı.

Futbol bilgileri yok, piyasadaki adamlardan haberi yok, güncel futbolla gram alakaları yok.

Onun bunun haberini çalıp, dil bilmediklerinden dış basını bile düzgün takip edemez her haberleri patlar.

Bu tiplerin artık yeni medya anlayışında yerleri yok. Umarım çalıştıkları kurumlar bunlara kapıyı gösterir.

Çünkü bu işe gönül vermiş layıkıyla yapacak geride çok insan var.

Gelecek adam uçağa biner, bu asalaklarda "akşama KAP açıklaması geliyor, şu kadar bonservis, şu kadar maaş alacak" diye haber yaparlar. Bunların çapı bu kadar çok bir şey beklemeyin.

Transfer sezonu olmasa güzel kulüpte 2/3 ay böbrek taşı sancısı kıvamında geçiyor..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

sag bek ve orta saha transferi ile tüm sorunlari cözebilmek varken israrla transfer yapmiyorlar

Tespih ipi toptan satış

221682_350_38702_tesbih-ipi-100-adet.webp

Mevcut kadroyu satıp, dağıtıp içine ettikten sonra defolup giderler. GS hayrına bir şey beklenemez bu adamdan

Devre arasında Boey giderken yazmıştım o gün herkes bana yüklendi ama haklı çıktım.

O gün de dediğim gibi Boey'in parasını kurduğumuz "bitik yıldızlar kadrosunun" maliyetine vereceğiz.

Günün sonunda baktığımızda öyle oldu. Yerine adam bile koyamıyoruz. Bankalar birliğinden çıkamıyoruz.

Sadece yanıldığım tek şey Boey'in 30 milyona gitmesi ama onu Erden açıkladı. Boey'i 15-20 arası bir rakama veriyordu bunlar Erden o rakamlara çekmiş. Allah razı olsun fakat bu çabada boşa gitmiş.

Devre arasında Boey giderken yazmıştım o gün herkes bana yüklendi ama haklı çıktım.

O gün de dediğim gibi Boey'in parasını kurduğumuz "bitik yıldızlar kadrosunun" maliyetine vereceğiz.

Günün sonunda baktığımızda öyle oldu. Yerine adam bile koyamıyoruz. Bankalar birliğinden çıkamıyoruz.

Sadece yanıldığım tek şey Boey'in 30 milyona gitmesi ama onu Erden açıkladı. Boey'i 15-20 arası bir rakama veriyordu bunlar Erden o rakamlara çekmiş. Allah razı olsun fakat bu çabada boşa gitmiş.
Bitik yildizlari getiren de erdenin ta kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt