Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basiretsizlik, kabiliyetsizlik ve vizyonsuzluk, bir yönetimde olmaması gereken ne kadar özellik varsa hepsini kendi bünyelerinde toplamayı başarmışlar.

Bu tarz haberlerde Fatih kolay kolay yanılmaz. Servet her türlü TFF başkanı olacak.

Sanki Tayyip tarafı Büyükekşi'yi destekliyormuş gibi duruyor ama Servet onların joker adamı.

Nerede çıkar, nerede komisyon var hemen onu görevlendiriyorlar el altından.

En son Osman Gazi Köprüsünün altındaki tersane alanlarının satışında karşıma çıktı.

Acayip bir herif, her sektörde bir taşın altından çıkma potansiyeli var.

Mehmet özcan, nevzat ve digerleri gazeteci olacak birde. Insan bikere sorgular daha piyasa yapmamis adama GS nasil 9m€ verir diye? Daha o seviyelere gelmedik bunu münih city yapabilir. Zaten o rakam haberlerde dolasirken bi yanlislik var demistim.

Edit: ha olursa bu transfer tahminim 5-7 m€ arasi olur.

Florya'yı ucuza satamamanın bir intikamı olacaktı tabi Dursun nezdinde. Ulan çok rezil adamsın be..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

GALAHABER dogru ciktiysa vay bizim basinin haline allah bildikleri gibi yapsin , icimden bir ses bu guey transferi olmicak diyorda zaten , ali naci dun girince haberi bitti zanettim

Bitik yildizlari getiren de erdenin ta kendisi
Kim bitik yıldız mesela?

Erden olmasa nah kurardın şu anki kadroyu, gidin nankörlüğünüzü başka yerde yapın, bir tane adam vardı yönetimde sizin gibilerin zihniyeti yüzünden urfaspora döndü kulüp.

Real Madrid’in satin alma opsiyonunu kullanmadigi Shakhtar’li Vinicius Tobias iyi topcuysa onu alalim

Yönetim muhabirlere bir kac haber salin ve taraftari uyutun emiri verdi herhalde. Kamp bitene kadar adam gelmezse sasirmam. Gelirse de Cenk Ergün Sergio Oliveira Special sözlesmesi ile 29-30 yasindaki adami getirir kel.

Yakında muhabirler Dubois + Kaan / Demirbay + Berkan neyi beğenilmiyor utanmıyor musunuz demeye başlayacaklar.

Cenk Ergün'den 32 yaşında bir fransız bek beklentim var ismini anmayacağım. 3 milyon maaş 3 yıl sözleşme şekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt