Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.186
- 12.944
- 2.658
Bu dünyadaki sabırla imtihanımız da Dursun'muş demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dünyadaki sabırla imtihanımız da Dursun'muş demek ki
bana da clauss çekicekmişiz gibi geliyorCenk Ergün'den 32 yaşında bir fransız bek beklentim var ismini anmayacağım. 3 milyon maaş 3 yıl sözleşme şekli.
Bende sezon geneli performanslarından memnun değildim ama satılmamalılar bu adamların kamp yapmadan gelip sakatlıklarla mücadele edip dahada fiziksel olarak düştüğünü unutmamak lazım.Bitik dedikleri adamlar da Zaha ile Ziyech, diğer takımlarda çok daha iyileri varmış sanki, keşke satılsalar da görsek bakalım kim gelecek yerlerine.

Bunlardan iyi performans veren 3-4 tane kanat var ligde, istatistik anlamında da gayet katkı verdiler.Bende sezon geneli performanslarından memnun değildim ama satılmamalılar bu adamların kamp yapmadan gelip sakatlıklarla mücadele edip dahada fiziksel olarak düştüğünü unutmamak lazım.
Zaha'nın aldırdığı Kasımpaşa, Ankaragücü, Gaziantep, Trabzonspor dep, Kasımpaşa dep gibi maçlar var Ziyech'de Adana Demirspor'da kilidi açtı, Başakşehir dep yine açtı, Alanyaspor maçında girdi maçı değiştirdi.
İyi bir kamp yerlerse toparlama ihtimali bile seviye atlatır.
Pedri veya Barella gelecekse beklemesinde sorun yok.Dün burda bir de rabiot istenmedi sanki alınacak da hatta daha iyisi alınacak bekleyin siz
Hasan Hüseyin Acarlar loading der kaçarım