Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana sağ bek alamıyorlar cidden. Rezillik. Okan Hoca dün belki de bu yüzden sabır kelimesini özellikle vurguladı.

Erden baskani daha cok arariz, koskoca kulübü ne hale getirdiler

Tarihine bakın ve Köhn'ü aldığımız tarihe bakın sağ bek isteyenler şimdiden devre arasını bekleyebilir en kısa sürede alacağız lafından 2 ay sonra zar zor aldık az daha alamıyorduk.

Korkuyorum bu yönetim mesela barisi 15m vs satar üstüne yerine oyuncu bile almaz

Ağustos sonuna kadar milleti Rabiot ile oyalayıp Eylül'de akşam pazarında kimsenin istemediği ortada kalan birini getiriler orta sahaya da

benim korkum transfer yapamaları değil elimizdeki iyi oyuncuların bir anda satılması. transfer yapamamalarından daha korkunç.

dursun son gün meloyu satıp bilal kısa, gomisi satıp eren derdiyok ile sezona başlatmış adam.
bilal kısa'nın kalçadan şut kalitesi şaka mıydı

benim korkum transfer yapamaları değil elimizdeki iyi oyuncuların bir anda satılması. transfer yapamamalarından daha korkunç.

dursun son gün meloyu satıp bilal kısa, gomisi satıp eren derdiyok ile sezona başlatmış adam.
Gomisi satıp forvet almayan A.albayraktı ahbert

Erden baskan sayesinde bunlar olmadi, artik hersey beklenir, düsünmesi bile cok korkunc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt