Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir transfer dönemi oluyor...

thumbs_b_c_c43f207ef047853e71c878b1ec804212.jpg
ln7vuwu.png

Ya millet 100-200 bin takipçili tw,yt hesaplarıyla zengin oldu

Bizim resmi hesabın twda 15.1 milyon, ytda 3 milyon takipçisi var günde attıkları twit sayısı ortalama 10

Allahın beceriksizleri arttırsanıza twit sayısını en kötü edit paylaşın hiçbir bok bilmiyosanız toplu antrenman kolajını 4lüden 2 kez değil tek tek paylaşın

2 senede sosyal medyadan gelen paralarla bb borcunu kapardık bu saflar hesabı para kazanmaya bile açmamıştır allah bilir

Transfer yapmak için Barış'ı, Sanchez'i falan satması düşünüyorlarsa ben transfer yapmamalarına razıyım, Dubois ve Oliveira ile devam etsinler.

Ben harbi bikdim artik yav, utanmadan cikip sag bek, os gerek yok diyecekler.

Chelsea gecen sezondan beri 20 tane transfer yapmistir. Gidin yoklayin sure alamayan orta saha illaki vardir

Kusura bakmayın ama her gün tag açılıp bu yönetim baskı altına alınmazsa sıçtığımızın net işaretidir baskı olursa şöyle olur böyle olur diyen muhabirlere bakmamak lazım çatır çatır baskı uygulamamız lazım.

Bu takım neredeyse 1 senedir 8 numarası 8 aydır 2 numarası yok ve halen yok bu zamana kadar alamayan geçen seneden anlaşma sağlamayan yönetimi sonuna kadar baskıya almak lazım gegenpress gibi üzerlerine çökelim.

kusura bakmayın da sizin hava yapmanız için
gs'nin paralarını boşa harcamayacağız

yakın zamanda yani kısa vadede transferler açıklanacakmış. kısa vade 1 yıla kadar uzayabilir bu arada :D

Rabiot haberlerine inanan var mi? Bence taraftarin gazini almak icin yaptiriyordur Dursun.

Yabancı basında isim bile çıkmıyor.1 isim için 3 hafta uğraştılar oda olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt