Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün:
-„Doue bitti her an kap gelebilir“

Bugün:
-„Tr ye sicak bakmiyor“

Ben daha ne diyim yav

Ben harbi bikdim artik yav, utanmadan cikip sag bek, os gerek yok diyecekler.
Yok o kadar uzun boylu değil. O kadarına cesaret edemezler. Okan Hocam gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak.Alınmalı dedi.üstüne söz yok ki.Para sorunuda yok.Eğer olsaydı ona göre hareket edilirdi.Şuan tek yol var 2 ve 8 gelecek hatta 10 numara bile gelmeli.

Transfer yapmayacağız. Kadro yeterli.

Haluklarda böylelikle patlamış oldu Tier 1 olan muhabirimiz yok bu utanç hepsine yeter.
Transfer süreçlerinde herkes patlayabilir, bu söylediklerinin doğru olmadığı anlamına gelmez. Kontrat hazırlanması bazen 5 gün sürüyor.

Bizim basın dikkate alınmamalı. Dış basını takip etmek daha sağlıklı diye düşünüyorum.

Doue olayı özelinde kimsenin bir halt bilmediğini tekrar hatırlamış olduk.

Transfer süreçlerinde herkes patlayabilir, bu söylediklerinin doğru olmadığı anlamına gelmez. Kontrat hazırlanması bazen 5 gün sürüyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 haftadır her gün Doey ile anlaşıldı haberlerini sürekli verip kampa yetişiyor diyorlardı diğer muhabirlerde aynı şekilde böyle söylüyordu.

Uğraştığımız isim Bissaka olsa yine anlam vereceğim ama geçen sene Assignon bu sene Doue yani A+ oyuncuda değil.

Bunlar ülkeyi tercih etmeyebilir ama edecek birisini bulabilirdik eğer etmeyecek adamla baştan beri görüşüyorsak daha büyük sıkıntıdır çok saçma bir transfer dönemi yaşıyoruz sonumuz hayrolsun.

@Keramettin TANRIVERDİ Amirim, bizim yönetim Doue'yi ikna edememiş gibi duruyor, eğer fiyat artışı için ısmarlama haber değilse, Türkiye'yi düşünmüyormuş oyuncu. Doue ikna edemiyor isek, daha üst isimleri nasıl ikna edeceğiz acaba...

Yalnız Doue instagram paylaşımlarında 30-40 yorum alıyorken birden 6000 küsürlere"bizim renktaşlar sağolsun"çıkması üzerinde nasıl bir etki yaratmıştır çok merak ediyorum.Hoşgeldin demekten resmen bıktırmışlar:)))))

2 haftadır Doue ile anlaşıyorduk kolpa çıktı şimdi 2 hafta boyunca Rennes ile anlaşıp oyuncuyu ikna etmeye çalışırız.

Artık yeni haberler Rennes ile anlaşma tamam Doue ile görüşmeler sürüyor. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt