- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.366
- 4.513
tamam dostumKazımcan bu sene barış gibi çıkış yapacak
sen görüş belirtme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam dostumKazımcan bu sene barış gibi çıkış yapacak
Kazim da bunun yaptigi iṣi yapar diyorsunBoey azmanın tekiydi yeri zor dolar. Bunun yerine adam bulunur.
Var mısın iddiasınatamam dostum
sen görüş belirtme
yokumVar mısın iddiasına
Fb maçında zıçan adama tahammülüm azdır. Karol de zıçardı fb maçlarında.sağ bek çözemezken 7 milyon Köhn gelirine sol bek çözeriz kesin.
2.5 ay oynamış adamı niye bu kadar çabuk saldın anlamadım üstad yav..
Azman diyorsunda 1 sezon önce %85 oranda defediyordu herkes.
geldiğinde de kibrit gibi adamdı.
7 ye verdin diyelim 7 ye sol bek dolduramazsın ondan çok çok daha iyi diyebildiğin.
Ben Terim zamanı alındı biliyordum yanlış hatırlamışım. TeşekkürlerBoeyle barış burak elmas transferleri
Ftninkiler asuncao morutan ve cicaldau
sakin olalım lütfenYemin ederim çocuk gibisiniz 5 senedir box to box alamadık Avrupa Ligi'nde devam edip ligde şampiyonluk yarışındayken sağ bek alamadık. Yaz dönemi geldi hala bu 2 büyük eksik giderilemedi.. Nasıl güvenip de köhnü satalım diyorsunuz ? Sonra aynı tayfa dursun özbeke sallayıp duruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. köhnü satınca transferi sanirsin florentino perez yapacak ..
Kazım rezil 1 herif ama Berkan ve Barış sol bekte Köhn'ün oynadığı kadar oynadı. Bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünmüyorum. En kötü ihtimal Köhn kadar kötü birini bulur yerimizde sayarız.Kazim da bunun yaptigi iṣi yapar diyorsun
Mesele boey gibi birini bulmak degil zaten olmuṣ halini bulsak da alamayiz
Herhangi gibi bir sagbek bile almayan yönetimden köhnu satip yerini doldurulmasini beklemek ne bileyim..
3+1kampa yetişir veya yetişecek lafları yasaklı kaynaklar gibi yasaklanmalı
Ağzına sağlık ÇobansporYemin ederim çocuk gibisiniz 5 senedir box to box alamadık Avrupa Ligi'nde devam edip ligde şampiyonluk yarışındayken sağ bek alamadık. Yaz dönemi geldi hala bu 2 büyük eksik giderilemedi.. Nasıl güvenip de köhnü satalım diyorsunuz ? Sonra aynı tayfa dursun özbeke sallayıp duruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. köhnü satınca transferi sanirsin florentino perez yapacak ..
en son zaman çektin
Belli olmaz ya, fizik kalitesi yüksek bir oyuncu, ben tutma taraftarıyım. Fırsat çıkarsa sola iyi bir herif, gönderilebilir.Fazla verirlerse hayır demeyiz ama 7'ye de tamamım. Gümrük, Ads, Fb maçlarında aşırı kötüydü. Clde yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum.