Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim çocuk gibisiniz 5 senedir box to box alamadık Avrupa Ligi'nde devam edip ligde şampiyonluk yarışındayken sağ bek alamadık. Yaz dönemi geldi hala bu 2 büyük eksik giderilemedi.. Nasıl güvenip de köhnü satalım diyorsunuz ? Sonra aynı tayfa dursun özbeke sallayıp duruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. köhnü satınca transferi sanirsin florentino perez yapacak ..
Muslera'yı, Davinson'u, Barış'ı, Torreira'yı, sakatlığı geçmiş Icardi'yi, Şuayip'i satsak yerini dolduramayız ama Köhn'ün yerini en kötü ihtimal Köhn kadar biriyle dolduruz o yüzden rahatça satalım diyorum. Hatta Dübüa bana Köhn'den daha fazla güven veriyor sol bekte.

Kerem, Berkan ve Apo'nun yerine de yerli bulamayız bu arada. Bir ihtimal Oğuz Aydın Kerem'in yerini doldurabilir.

Belli olmaz ya, fizik kalitesi yüksek bir oyuncu, ben tutma taraftarıyım. Fırsat çıkarsa sola iyi bir herif, gönderilebilir.
Ben fizik kalitesinin de yüksek olduğunu düşünmüyorum. Osterwolde ve Ferdi'nin gerisinde. Hücumu biraz iyi o kadar

İptal olan bir transfer daha. Bu arada Doue konusunda da olumsuz haber yaptığı için Doue'nin gelme ihtimali artmıştır.

Köhn'ü 7 milyona satarsan yerine adam koyamayacağından sezona Kazımcan veya Barış Alper ile girersin o bölgede. 7 milyona ligden sol bek bile alamazsın. Transferin son günü "son bir şarkı" diye editler yaptırıp Caner Erkin kovalarlar.

Bu iş bilmezler transfer felan yapmaz, yapamaz.

Önümüzdeki haftalar bir gelseydi LOS GALACTICOS olacagiz ama gelmiyor bir türlü

batşuayi transferine olumsuzdum ama geldiğinden beri fenerin tüm planları bozuldu müthiş hamle olmuş. Dzekodan çıkamıyorlar, istedikleri forvetler gelmiyor.

Azman diyorsunda 1 sezon önce %85 oranda defediyordu herkes.

geldiğinde de kibrit gibi adamdı.

7 ye verdin diyelim 7 ye sol bek dolduramazsın ondan çok çok daha iyi diyebildiğin.

Köhn den o kadar çabuk vazgeçmemeliyiz. Boey in ilk 2 senesini hatırlayın

Boey affedildiğinde şunu yazmışım bu arada. Boey'in ilk geldiğinde oynadığı top Köhn'ün oynadığı toptan açık ara daha iyiydi.

Doğru karar. Boey'in ilk geldiği zaman oynadığı topu Omar gözü sağlamken de oynayamamıştı. İkisinden birini tercih edeceksem Boey olur.

batşuayi transferine olumsuzdum ama geldiğinden beri fenerin tüm planları bozuldu müthiş hamle olmuş. Dzekodan çıkamıyorlar, istedikleri forvetler gelmiyor.
Baştan belliydi yaşı daha 30 ne vereceği ne de olsa istikrarlı bir oyuncuydu yedek kalsa sorun yapmaz bunların hatası kendilerini dev aynasında görüp Levandowski, Nunez filan hayallerine kapılmışlardı o ara yıldız transfer sözleriyle uyutuldular.

Belki Abdülkerim'in bize gelmesi kadar kritik çünkü rotasyon yapacağımız maçlar olacak Avrupa dönüşü gönül rahatlığıyla oynatabiliriz.

Muslera'yı, Davinson'u, Barış'ı, Torreira'yı, sakatlığı geçmiş Icardi'yi, Şuayip'i satsak yerini dolduramayız ama Köhn'ün yerini en kötü ihtimal Köhn kadar biriyle dolduruz o yüzden rahatça satalım diyorum. Hatta Dübüa bana Köhn'den daha fazla güven veriyor sol bekte.

Kerem, Berkan ve Apo'nun yerine de yerli bulamayız bu arada. Bir ihtimal Oğuz Aydın Kerem'in yerini doldurabilir.

Ben fizik kalitesinin de yüksek olduğunu düşünmüyorum. Osterwolde ve Ferdi'nin gerisinde. Hücumu biraz iyi o kadar
yeminle tedavi olman lazım senin :d

5'i de Terim'in transferi.

Fatih hocanın istediği sağ bek Rosier'di. Yönetimin alacağı Larsen'di. Ortada buluşulan Boey oldu scout ekibi sayesinde diye biliyorum. Boey'de scout ekibi en etkiliydi sanki. Nelsson'da da ayı şey geçerli. Barış, Morutan Fatih hocanın scout raporları doğrultusunda istediği adamlardı. Ekip işi demek daha doğru o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt