Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunyada en zor oyuncu bulunan mevki sol bek, buyuk kuluplerin bile parayla iyi adam bulamadigi bir pozisyon. Zaten ust seviyede 5, bilemedin en fazla 10 tane anca sol bek sayarsin. Cift haneli rakam veya yerine direk birini bulamadigin surece sol bekimizi satmaya simdilik gerek yok. B plani hazirsa bakarsin o zaman belki olabilir.

Biz genelde once satalim sonra bakariz dedigimiz icin lig basladiginda Kazimcan gozumun onumde canlaniyor. Yani daha sag bek ve orta saha transferinde zorlaniyoruz bir de sol bek problemine gerek yok.

yeminle tedavi olman lazım senin :d
Sen haklı olarak Gürcistan maçında Arda Güler'i eleştirirken Arda gol attığında nasıl ki yanılmış olmuyorsan ben de Icardi konusunda yanıldığımı düşünmüyorum. Sakatlandığı Bjk maçından sonra Icardi'nin oynadığı toptan memnun değilim. Sakatlığının etkisi geçmemişse seneye de işimizi zorlaştırır. Ondan şerh düşüyorum. Okan Buruk sakatlandıktan sonra uzun süre dinlenmesi lazımdı falan dedi. Biz sakat sakat oynattık.

Fb maçında herifler 10 kişi atletizmleriyle bizi ezdi fizik durumu kötü kadayıflarla 11'i doldurduk diye. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı.

16002.jpg

trasnferlr için TFF seçimi bekleniyor diye yönetim açıklaması geldi mi ?

kadayıf cofualı ve ndidi leic ile uzatmadan alak. yönetim daha iyisini alamıyacak bari bunlar elden kaçmasın.

ft nefreti fbjklilerin olduğu kdr gsliliği noksan bazılarının da dübürünü yakmakta

Fatih hocanın istediği sağ bek Rosier'di. Yönetimin alacağı Larsen'di. Ortada buluşulan Boey oldu scout ekibi sayesinde diye biliyorum. Boey'de scout ekibi en etkiliydi sanki. Nelsson'da da ayı şey geçerli. Barış, Morutan Fatih hocanın scout raporları doğrultusunda istediği adamlardı. Ekip işi demek daha doğru o yüzden.
Utkucan Terim döneminde gelmedi mi zaten

Terim Cicaldau'yu Assunçao'yu falan da izlememiştir. Scout önerisidir. O zaman o transferlerden de Terim'i sıyırmamız gerekir. Bunu doğru bulmuyorum. Terim varken onun onay vermediği biri alınmaz kolay kolay. Hepsinde olumlu olumsuz sorumluluğu war.

Dunyada en zor oyuncu bulunan mevki sol bek, buyuk kuluplerin bile parayla iyi adam bulamadigi bir pozisyon. Zaten ust seviyede 5, bilemedin en fazla 10 tane anca sol bek sayarsin. Cift haneli rakam veya yerine direk birini bulamadigin surece sol bekimizi satmaya simdilik gerek yok. B plani hazirsa bakarsin o zaman belki olabilir.

Biz genelde once satalim sonra bakariz dedigimiz icin lig basladiginda Kazimcan gozumun onumde canlaniyor. Yani daha sag bek ve orta saha transferinde zorlaniyoruz bir de sol bek problemine gerek yok.
Sevgili Alper,biz solbeke inanılmaz görevler yüklediğimiz için hiçbir solbekten memnun olmuyoruz olamıyoruz.Köhn 'e oğlum git kontratak yap gol at ileride gez dediğin zaman otomatikman savunması güdük gözüküyor.Adı üstünde öncelik olarak SOLBEK kavramına sadık kalmasını sağladığımız ,rakip oyuncuyu önden alıp topu kapmasını yüklediğimiz zaman çok daha fazla verim ve buna mukabil zevk alacağız.1 oyuncudan 3-5 fonksiyon beklediğimiz vakit dağıtıyor resmen.Boey ilk geldiğinde aynı hususları konuşmadık mı? Ben Köhnün yaz idmanıyla birlikte %100 olmamakla birlikte isteklerimize cevap vereceğine canı gönülden inanıyorum.Yeterki kuvvetli olsun adam kaçırmasın.Solbek olsun öncelikli olarak.Kazım konusundada kendi oyuncusunu bukadar yerin dibine sokan başka bir takım taraftarı yoktur diyor çekiliyorum konudan.

Utkucan Terim döneminde gelmedi mi zaten

Terim Cicaldau'yu Assunçao'yu falan da izlememiştir. Scout önerisidir. O zaman o transferlerden de Terim'i sıyırmamız gerekir. Bunu doğru bulmuyorum. Terim varken onun onay vermediği biri alınmaz kolay kolay. Hepsinde olumlu olumsuz sorumluluğu war.
Sonuçta hepsi ekip işi. Ben transferlerin başarılı veya başarısız 1 kişiye yazılmasına karşıyım o dönemin ekibine komple yazılır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt