- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.365
- 4.513
İstifalar başlamış hayırlı olsun dahası olur inşallah ve sonrasında Erden Timur başkan olsun.
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifalar başlamış hayırlı olsun dahası olur inşallah ve sonrasında Erden Timur başkan olsun.
Kepazelik yükleniyor. Izleyelim.İstifalar başladı.
İstifalar başladı.
Sportif AŞ istifası değil mi bu? Sportif Aş'de eklemeler olacak deniyordu onun içindir eğer dernekten istifa işi varsa o başka Çünkü Can Natan zaten amatör branşlarda sanırım basketbolda görevliydi.
Ekibe yazılsa bile yüzde 25'i ekibe yüzde 75'i hocalara yazarım.Sonuçta hepsi ekip işi. Ben transferlerin başarılı veya başarısız 1 kişiye yazılmasına karşıyım o dönemin ekibine komple yazılır diye düşünüyorum.
Direk yönetim kurulu üyesiydi.Sportif AŞ istifası değil mi bu? Sportif Aş'de eklemeler olacak deniyordu onun içindir eğer dernekten istifa işi varsa o başka Çünkü Can Natan zaten amatör branşlarda sanırım basketbolda görevliydi.
Yönetim kurulu üyesi o yüzden acaba dışardan Sportif AŞ'ye ekleme olacağı ve ona yer açmak için mi istifa etti sadece Sportif AŞ'den yoksa Sportfi AŞ+ Dernekten birlikte mi istifa etti? Bu önemli diye düşünüyorum.Direk yönetim kurulu üyesiydi.
AŞ'nin bununla bir bağlantısı yok AŞ kısmına istediğin kadar yönetici ekleyebiliyorsun diye biliyorum orada konjentan limiti yoktur sezon ortası bile girenler oluyordu.Yönetim kurulu üyesi o yüzden acaba dışardan Sportif AŞ'ye ekleme olacağı ve ona yer açmak için mi istifa etti sadece Sportif AŞ'den yoksa Sportfi AŞ+ Dernekten birlikte mi istifa etti? Bu önemli diye düşünüyorum.
tam olarak öyle olmuşMesele nedir üstat
Bazı hıyarlar Fatih hocaya mı saldırıyor yine
Katılıyorum ama en büyük payın çoğunluğuda Barış'ın kendisinde. Çok iyi çalıştı/çalışıyor maşallah.Koç gibi.Allah tüm GS'li topçulara Barış çalışması ,istekliliği,özverisi versin inşallah.Mesele genç futbolcuyu transfer etmek değil. Oynatıp geliştirmek ve değerini yükseltmek. Barış Alper'i ben direkt Okan Hoca'ya yazarım.
zerre alakası yok. senin icardi takıntın var. neyse uzatmayalım.Sen haklı olarak Gürcistan maçında Arda Güler'i eleştirirken Arda gol attığında nasıl ki yanılmış olmuyorsan ben de Icardi konusunda yanıldığımı düşünmüyorum. Sakatlandığı Bjk maçından sonra Icardi'nin oynadığı toptan memnun değilim. Sakatlığının etkisi geçmemişse seneye de işimizi zorlaştırır. Ondan şerh düşüyorum. Okan Buruk sakatlandıktan sonra uzun süre dinlenmesi lazımdı falan dedi. Biz sakat sakat oynattık.
Fb maçında herifler 10 kişi atletizmleriyle bizi ezdi fizik durumu kötü kadayıflarla 11'i doldurduk diye. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı.
Tete'den ceza yersek orta saha transferi rafa kalkmasın mağdur edebiyatı olarakta bunu öne sürerler.Can Natan işi Tete ile alakalı duruyor korkarım ki.
Böyle bir iddaa var.Yönetim kurulu üyesi o yüzden acaba dışardan Sportif AŞ'ye ekleme olacağı ve ona yer açmak için mi istifa etti sadece Sportif AŞ'den yoksa Sportfi AŞ+ Dernekten birlikte mi istifa etti? Bu önemli diye düşünüyorum.