Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele genç futbolcuyu transfer etmek değil. Oynatıp geliştirmek ve değerini yükseltmek. Barış Alper'i ben direkt Okan Hoca'ya yazarım.

Sportif AŞ istifası değil mi bu? Sportif Aş'de eklemeler olacak deniyordu onun içindir eğer dernekten istifa işi varsa o başka Çünkü Can Natan zaten amatör branşlarda sanırım basketbolda görevliydi.
1720709351456.png

Kendisi zamanında hukuktan sorumluymuş. Tete konusunda patladık muhtemelen. İstifasını verdi bu da.

Köhn haberini boşuna konuşmuşuz bu arada. Herifler daha yeni transfer yapmış

Sonuçta hepsi ekip işi. Ben transferlerin başarılı veya başarısız 1 kişiye yazılmasına karşıyım o dönemin ekibine komple yazılır diye düşünüyorum.
Ekibe yazılsa bile yüzde 25'i ekibe yüzde 75'i hocalara yazarım.

Erden Reis'e yer mi açıyorlar? Elbet geri döneceksin reis. Gel sevindir bizi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yönetim kurulu üyesi o yüzden acaba dışardan Sportif AŞ'ye ekleme olacağı ve ona yer açmak için mi istifa etti sadece Sportif AŞ'den yoksa Sportfi AŞ+ Dernekten birlikte mi istifa etti? Bu önemli diye düşünüyorum.
AŞ'nin bununla bir bağlantısı yok AŞ kısmına istediğin kadar yönetici ekleyebiliyorsun diye biliyorum orada konjentan limiti yoktur sezon ortası bile girenler oluyordu.

Daha geçen gün genel kurulda harıl harıl muhalefetle pazarlık yapan adam değil miydi Can Natan? Ne oldu da istifa etti bir anda?

Mesele genç futbolcuyu transfer etmek değil. Oynatıp geliştirmek ve değerini yükseltmek. Barış Alper'i ben direkt Okan Hoca'ya yazarım.
Katılıyorum ama en büyük payın çoğunluğuda Barış'ın kendisinde. Çok iyi çalıştı/çalışıyor maşallah.Koç gibi.Allah tüm GS'li topçulara Barış çalışması ,istekliliği,özverisi versin inşallah.

Sen haklı olarak Gürcistan maçında Arda Güler'i eleştirirken Arda gol attığında nasıl ki yanılmış olmuyorsan ben de Icardi konusunda yanıldığımı düşünmüyorum. Sakatlandığı Bjk maçından sonra Icardi'nin oynadığı toptan memnun değilim. Sakatlığının etkisi geçmemişse seneye de işimizi zorlaştırır. Ondan şerh düşüyorum. Okan Buruk sakatlandıktan sonra uzun süre dinlenmesi lazımdı falan dedi. Biz sakat sakat oynattık.

Fb maçında herifler 10 kişi atletizmleriyle bizi ezdi fizik durumu kötü kadayıflarla 11'i doldurduk diye. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı.
zerre alakası yok. senin icardi takıntın var. neyse uzatmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt