- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
SON DK en nesyrii, Al Qadsia klubunde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin simit sarayını batırdıgı söyleniyordu gerçegi varmı acaba öyle ise boyle bir herifin işi ne yav a.ş de
Kime göre soldaki

Konya UEFA oynar seneye
ne hayırdırhayırdır
Reis bak sen olmasan basmıştım cezayı, o herifin haberlerini buraya taşımayın.tete işi sonuçlanmış diyorlar. 2.5 m euro tazminat çıkmış. iyi haber. tete kendi ödeyecekmiş.
Hayret böyle olaylarda hep oyuncular hakli cikardi. Bunuda mi beceremedik.Tete işi sonuçlanmış 2.5 milyon euro diyorlar. CAS'a da gidilebilir ama Tete ve menajeri ödeyecekmiş cezayı. Tete'nin bonseriste %15 civarı menajeri ve kendisinin payı vardı sanırım belki bu iş satışını da hızlandırır.
yok yau ben ondan duymadım be vallahi. gssözlükte biri yazmış. onun haberi olduğunu bile bilmiyordum?Reis bak sen olmasan basmıştım cezayı, o herifin haberlerini buraya taşımayın.
Doğru/yalan, ihtiyacımız yok ondan bir şey duymaya.
fenere forvet bulalımReis bak sen olmasan basmıştım cezayı, o herifin haberlerini buraya taşımayın.
Doğru/yalan, ihtiyacımız yok ondan bir şey duymaya.
Hayırlı olsun kulüplere bonservis + bir miktar simit teklif edebiliriz belki bu işleri değiştirir.
O kim dostumSON DK en nesyrii, Al Qadsia klubunde
al Qadsia mourinhonun reddettigi takımO kim dostum
Ne biliyorsun mourinhonun aldırmadığınıal Qadsia mourinhonun reddettigi takım
elinden oyuncusunu almış intikam icin