- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.924
- 5.338
yusuf demirBu takıma Mertens gibi hücumu yönlendirecek bir oyuncu şart. Mertens sonrasına bu sezondan hazırlanılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusuf demirBu takıma Mertens gibi hücumu yönlendirecek bir oyuncu şart. Mertens sonrasına bu sezondan hazırlanılmalı.
EvetPokemon kampanyası mi var
İçmedim bir şey, dün çok içtim sabah beyin mancıklaması geçiriyordum.Ne içtin üstat
Sen böyle yazmazsın
Adam heryerdeydi valla ben beğendim. Hemen gömmeyelim, sahada top oynayan tek oyuncuydu ikinci yarımaçta kayboluyor devamlılık yok onda.
Şunu X bir yabancı futbolcu yapsa sabaha kadar övülürdü artık hak edene hak ettiğini verelim oynadığı sürede taş gibi top oynadı.
1. kamp döneminin sonuna kadar böyle devam ederse 2. kamp dönemi için şansı kapar bugünkü görüntüsü o isteği ve hırsı vardı mücadelesini verdi.
Umarım devam eder formayı kazanmak isteyen kazanır.
Sen kaç şişe ictinİçmedim bir şey, dün çok içtim sabah beyin mancıklaması geçiriyordum.
Şişe ne lan ne içtiğimi söylemedimki.Sen kaç şişe ictin
Şu formu ile Teteyi donunda sallar. Okan hoca bile şuan övüyor, toplu oyun ve topsuz oyunu çok iyi oynadı diyor.maçta kayboluyor devamlılık yok onda.
mertens ve kaan sağlıklı oldukları sürece bi şekilde formayı alırlar gibi geliyor hepMertens’in yaptığı işleri yapacak topçuyu alabileceğimizi sanmıyorum. Böyle bağlantı ve pres adamı çok az var.
Gençlerbirliği bile 40 maç oynuyor, 10,15 takımlı liglere kiralanirsa başka tabiGittiği takım 35 maç yapamazsa nolcak
Kaç şişe diye bir şey yokSen kaç şişe ictin
Şişe ne lan ne içtiğimi söylemedimki.
Kaç şişe diye bir şey yok
Bu kadar cahil olma