Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hazırlık maçıyla her şeye karar vermeyin yav.

Sizelı adamlar geç form tutacak, yaşlılar geç oturacak, çok sular akar daha.

Yusuf çalışıp gelmiş bu büyük artı ama.
Katiliyorum ama yusuf messi gibi de oynasa ziyech gitmedigi surece kalma ihtimali yok, sinir 14 olursa tekrar ozaman kalabilir

Metehan 2 gol attığı için baya konuşuldu da defansif anlamda ciddi hataları var. İddialı bir maçta bu defansif performansla oynasa bir daha forma yüzü göremez
çok eksiği var stoper olarak

top kullanması - farkındalık eyv ama stoper olarak vasattı. 2.golde o topun geçmesi gibi.

Katiliyorum ama yusuf messi gibi de oynasa ziyech gitmedigi surece kalma ihtimali yok, sinir 14 olursa tekrar ozaman kalabilir
Yusuf böyle oynarsa kalır, gerekirse Kerem Demirbay’dan vazgeçilir, yerli kontenjanını o harcar.

Batshuayi transferi sonrası 10 numara transferi beklemiyorum zaten.

Geçen sene Demirbay'ın yerli sayılmasını sağlayan mavi kart olayı bu sene de var mı?

bu eski açıktaki hasan hüseyin 23 yaşındaymış.

epik teknik yorumlarını duydukça çok garibime gidiyor .

ilk izlemeye başladığım zamanki keyfi yok bu kanalın. falza youtuber oldular bu ara.

Geçen sene Demirbay'ın yerli sayılmasını sağlayan mavi kart olayı bu sene de var mı?
Bildiğim kadarıyla 12 yabancıya düştü ve bunun yanında mavi kart kaldırılmıştı.

Geçen seneden alınan oyuncular sözleşme bitiş süresine kadar sayılacaktı ama gönderirsek Yusuf'u yazdırabiliyor muyuz buna pek emin değilim kural kalktı diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt