Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.555
- 36.093
- 2.773
İlk yarıda Zaha, ikinci yarıda da Yusuf Demir ve Metehan ön plana çıktı.
bunlar çok iyi haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarıda Zaha, ikinci yarıda da Yusuf Demir ve Metehan ön plana çıktı.
43 dakika vargece 12de rabiot duyumu gelecektir
ince eleyip sık dokuyoruz rengimBiri duyum atsin harbi delircem bu ne sessizlik
Efe daha iyisini yapabilir, bugün fazla iyi degildi.metehan,yusuf,efe akman,torreira,mertens,zaha
Feramuz Galatasaraylılığı bıraktıBiri duyum atsin harbi delircem bu ne sessizlik
celebic vardı sarıyerde. yugoslav.Ekin çelebi isimdeki uyuma bak
Çoğu takımda oluyor aslında mesela en yakın örnek El Neysri Fb'de. Yine Bjk'nin son anda böyle olmayan ismini hatırlamadığım biri vardı. Avrupa'da da bazen duyuyoruz imza aşamasında ekstra bir istekle olmadığını. Burada sıkıntı yaklaşık 10 gündür ha geldi ha gelecek olan adamın bir kere böyle oldu diyelim ama onu çözdükten sonra artık bitmesi bu bir türlü bitmedi. Yani gerekirse hiç izlemediğim için bir fikrim yok ama Ebosele'ye geçeceksin. Sonuçta Doue'de genç bir oyuncu bu kadar sorun da çıkmaması lazım. Wan Bissakka olsa anlaşılabilir mesela.Niyeyse hep bizim transferlerde böyle ṣeyler oluyor
Yemiyoruz artik
Bura daha 22:1843 dakika var
kaan ayhan konusunda bilgilendirme rica ederiz
@yönetim
Sen geç ögrenecen artık yapacak bir şey yokBura daha 22:18

Benim de bi arkadaş vardı fatih fakiçti ismi yugoslav göçmenicelebic vardı sarıyerde. yugoslav.
Yerli futbolcular oynasın?yabancı sınırına zokam
Clde elenmek mı ıstıyonkaan ayhan konusunda bilgilendirme rica ederiz
@yönetim
avrupa maclarını ve derbileri izlerim. lig zor.İzlicen mi maçları bu sene
Beşiktaş 1.5 m euro'ya alıyordu son anda bozulmuştu ne oldu bilmiyorum ama bu şartlara yakınsa bizde alabiliriz.Kaan ameliyat olacaksa Okay'ı almak lazım stoperde oynuyor.