Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
ben hala breivek'teyim ya ne oldu o bebe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ojeli bakımlı ayak gibi bir nöbet
Öyle zaten aceleye gerek yok forma savaşı güzel olur herkes savaşsın hak edenler kalsın.Yalnız yusufu transfer dönemi bitene kadar oynatabiliriz deneyebiliriz yani, böyle bir avantaj var. En son aha listemiz bu diyip yürüyeceğimiz iççin 5. haftaya kadar falan değerlendirilebilir. Önünde 2 ay var kalmak istiyorsa kendini göstersin.
Haluk bos yapma yorumcumusun yok, transfer habercisi degilsin e nesin o zaman gazeteci gibi buyuk bir şemsiyenin altına sıgınmayınHaluk Yürekli: "Biz transfer habercisi değiliz çok talep gördüğü için size aktarmaya çalışıyoruz."
Iyi 9 no piyasada yok, büyük kitlik var, en nesyri alirlar gibifb bence forvet bulamıyor bizim orta saha bulamamamız gibi
el nesyri araplara gitti diyolar ne kadar doğru bilmiyomIyi 9 no piyasada yok, büyük kitlik var, en nesyri alirlar gibi
Icardi gibi üst düzey 9 no’muz var diye yatip kalkip sükür etmek lazim
Yapma admirim, tedirgin ediyosun biziEvet
Yönetim yüzünden takımda sorunlar çıkacak ama zamanını bilmiyorum.
Bunlar sezon içerisinde Ali Koç a gitdirirken iyiler. Transfer sezonu sadece para kazanmaya devam etmek için yayın açıp goygoy yapıyorlar...Haluk bos yapma yorumcumusun yok, transfer habercisi degilsin e nesin o zaman gazeteci gibi buyuk bir şemsiyenin altına sıgınmayın
Evet
Yönetim yüzünden takımda sorunlar çıkacak ama zamanını bilmiyorum.
Ewt Rabiot icin son günler.
Maalesef