Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Lequipe Doue'nin önceliğinin olmadığına dair haber geçti. Galatasaray taraftarında panik oldu Galatasaray Rennes kulübüyle rakamsal konuda anlaşma sağladı bu yenide sağlanmadı uzun zamandır sağlanmıştı."

Haluk Yürekli: "Rennes Galatasaray'ın Doue ile görüşme konusunda yetki verildi 2 gün önce demiştim ki yazıyla İstanbul'dan Fransa'ya Fransa'dan İstanbul'a yazışmalar gitti geldi."

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu ve Doue'nin menajeri Paris'te bir araya geldi oyuncunun menajeri sürekli ekstra bir talep çıkarıyor."

Biri der ki oyuncu ile anlaşma tamam, kulübü ile pazarlık devam ediyor. Biri de der kulübü ile tamam, oyuncu ile anlaşılmaya çalışılıyor. Bu nedir ya.

yav sen kimsin bizi oyalıyorsun almayın bunu

Haluk Yürekli: "Doue'de aslında beklenti biteceği yönündeydi bunu nasıl yönetecekler göreceğiz."

Fırsat 10 numaraya gerek yok bu yönetim onu da almayı beceremez kamp yemiş kendini göstermeye çalışan Yusuf Demir kalsın.

kıçıkırık doueyi alamayanlardan iyi transfer beklememek lazım

orta sahada berkanla kaanla oynamaya razıyım

rotasyonun bir parçası olan kimseyi de göndermeyin yetersiz adamlar

Yönetim su muhabirlere ayırdığı bütçeyi Doue'ye ayırsa coktan işi bitirmişti herhalde. Tier 1 dediğiniz Haluk bile utanmasa bize küfredecek. Panik olmuşuz he Haluk.

Gökhan Dinç: "Doue anlaşıldı haberleri medyaya düşünce menajeri sürekli istekleri arttırdı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt