Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.838
- 36.371
- 3.798
Yakında biri bize yazar.
Geçen sezon adı bizimle çıkan ilgilendiğimiz oyunculardan biriydi sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında biri bize yazar.
Yakında biri bize yazar.
Rafa ile inmobile ye verilen para yetkisini bana versinler ikisinide gece yatagindan kaldirir getiririm bu is bitiricilik filan degil dupeduz soygun bir tercumani yanina alip giden herkes o paralara bu oyunculari alir gelirHerifin tipi ne alaka sanki Beşiktaş'ın yeni şu kel olan 2. Başkanı çok karizmatik
Adam gitti 24 saat içinde Rafa'yi getirdi bugün de İtalya'ya uçmuş diyorlar İmmobile için. Büyük ihtimal yarın onu da alıp gelir.
Yani demem o ki tip mip hikaye sende iş bitirici bir yönetici yok.
Yakında biri bize yazar.
bugün nevzat denen teröristin twitini gördüm 5 dak aralıksız tüm sülalesine küfür ettim
iğrenç insanlar bunlar!
,,konu dışı yapma"Bize „konu dışı yapma“ diyenler bakıyorum magazine dedikoduya dayanamıyor galiba!!!!
Nelsonu satarsak bedelini şampiyon olamamakla öderiz gibime geliyor muhtemelen Buda pahalıya patlardün bir tane futbolcuyu hem milli takima hemde as takimimiza kazandirdik, bu metehan cok özel bi cocuk. eyüpe gitmedende göze carpmisti. simdi cok daha gelismis. nelssonu saglam paraya satip, abdül davinsonun yedegine monte edersek bu sekilde büyürüz!
Haluk beyefendinin "ya ben transferi sevmiyorum - çok dinamik" lerden girip "Niye olmadı abi işte birine gidiyorsun olmadı digerne olmadı digerne 15 gün oldu daha" savunmacı tavrının içinden geçti gökhan...gokhan fevkalade konusuyor
bence varya işin realitesi hiç böyle değil - tahminen başından beri adamların istekleri aynı bizimkiler hep ceset fiyat ile uğraşıyorlardır - ona 150 k vermeyelim menajere 350 k vermeyelim gibisinden bitirici kısmı toparlayamıyorlar belliki.Lan şimdi küfür şov yapacam
Bizim dueye değil duenin bize yalvarması lazım herif 10 bin euroya oynuyodur bizde 1.2 m euro kazanacak
Şuraya bak ya herifi 10 bin eurodan 1.2m euroya geçirmek için biz yalvarıyoruz
hala öyle - şu an GS ödemekle yükümlü duruyor kağıt üzerinde.Gökhan Dinç: "Tete eğer sezon biter bitmez ayrılmış olsaydı şu an bu cezayı kulüp kendi ödemek zorunda kalabilirdi."
Hedef ne o önemli. 3 ağustosta maç var, milli takım tayfa 22 temmuzda gelecek, Davinson daha da geç gelecek öyle geniş bir zaman falan yok.
Ayrıca kesin gidecek adamlar belli, onları da göndermek için hiç bir şey yapılmamış hala Sergio maça çıkıyor.
Adamlar önce gitti Almanya’da turnuva izledi, yetmedi 10 gün üst üste parti yaptılar şimdi de Avrupa seyahati yanında hobi olarak transfer görüşmeleri.