Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb nesyri ve maximin'i alsın. bir de orta saha kovalıyorlar.

biz iyi bir 8 ve 2 numara ile yine en iyi kadroya sahibiz bence.

bu adamlara ilk mou geldiğinde acayip bir vibe vardı. lukakular gelecek, lewa ile ilgileniyor falan.

bütün hava söndü lan, bildiğin şu yabancı var işi ve var kayıtlarının (monitöre gidilmeyen dahil) açıklanması işi devam ederse, 4 hafta kala falan şamp olabiliriz.
yav var kayitlarini aciklamalarina gerek yok ayri yayin kanali olacak var odasindan canli yayin hakemle konusmalar orda canli duyulacak bu kadar basit isteyen istedigini ordan alsin

Şunu ben yazsam 20 yıl men edilirim
IMG_3268.webp

Feramuz’la random bir dialog
@Batuhan Misiroglu

yav var kayitlarini aciklamalarina gerek yok ayri yayin kanali olacak var odasindan canli yayin hakemle konusmalar orda canli duyulacak bu kadar basit isteyen istedigini ordan alsin
o da olabilir tabi. hatta en güzeli o olur.

özetle var odası gizli kalmamalı.

zaten hakemlerde kötü niyet yoksa, kim ne diyebilir? hata yapılmasına hepimiz okeyiz. hata insan için var.

ancak geçen seneki fb maçları neydi öyle ya. hafta üstüne hafta, fb zora girdikçe son 5 dk penaltı jokerleri. bildiğin niyet.

1 ay önce bitmesi gereken lig, son haftaya taşındı.

12'si de oldu, günler birer birer geçiyor, iletişimsizlik nedeniyle bir bilgimiz de yok.

12'si de oldu, günler birer birer geçiyor, iletişimsizlik nedeniyle bir bilgimiz de yok.
İletişimsizlik değil ki olay. Görüşmelerin gizli olması gerekiyor zaten. Herkes bu transfer döneminde 40 tilki dolandırıp kuyruklarını birbirine dolandırmamaya çalışmalı.

Bence tam tersi piyasada dolanan isimler ve rakamlar kesinlikle doğru olmamalı. Transfer imza aşamasına geldiği anda isimler ve ücretler açıklanmalı. Hepimiz bilmek istiyoruz diye yatak odası paylaşılması...

İletişimsizlik değil ki olay. Görüşmelerin gizli olması gerekiyor zaten. Herkes bu transfer döneminde 40 tilki dolandırıp kuyruklarını birbirine dolandırmamaya çalışmalı.

Bence tam tersi piyasada dolanan isimler ve rakamlar kesinlikle doğru olmamalı. Transfer imza aşamasına geldiği anda isimler ve ücretler açıklanmalı. Hepimiz bilmek istiyoruz diye yatak odası paylaşılması...
2022 yaz transfer döneminde Oliveira, Seferovic, Torreira ile görüşüldüğünü biliyorduk hatta Icardi'yi bile. Bunların hiçbirini imza atıldığında duymadık. Senin söylediğin fiyat yükselmesin söylemi transfer yapmayacak yönetimin palavrası gibi geliyor bana. UEFA tepemizde söylemi boş değildi ama seçimi kazanmak için yüksek yüksek vaatler verildi. Doğal olarak beklenti yüksek. Görüşmeler gerçekten gizli olsa oyuncularla çoktan imza atılmış olurdu diye düşünüyorum.

Tahminlerime göre Doue'yi 23. alışımızda KAP'a bildiririz

eskiden böyle durumlar olduğunda "sıkı dun ters köşe geliyor" diye daha çok gaza gelinirdi.

UEFA belliki bizi yine denetime almış bunu anlıyoruz, ne hikmetse Avrupa'da bir tek biz denetim altındayız. En başta büyük beklentileriniz olmasın deselerdi sesimizi çıkarmazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt