Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A

Ömer bayram ile transferi kapattık mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2022 yaz transfer döneminde Oliveira, Seferovic, Torreira ile görüşüldüğünü biliyorduk hatta Icardi'yi bile. Bunların hiçbirini imza atıldığında duymadık. Senin söylediğin fiyat yükselmesin söylemi transfer yapmayacak yönetimin palavrası gibi geliyor bana. UEFA tepemizde söylemi boş değildi ama seçimi kazanmak için yüksek yüksek vaatler verildi. Doğal olarak beklenti yüksek. Görüşmeler gerçekten gizli olsa oyuncularla çoktan imza atılmış olurdu diye düşünüyorum.
Bilmememiz gerekirdi işte onları da... Bilmemizin tek sebebi menejerlerin fiyat arttırma oyunları. Yönetimin bunu yapmaması lazım. Yapınca da falcao olayları oluyor işte...

Yönetimin asli görevi taraftara biz şu oyuncu ile görüşüyoruz bununla görüşüyoruz demek değil ki. Ayrıca kendilerine zarar verir bu durum. Atıyorum hojberg ile bir şekilde görüşmüşlerdir. Bunu kendi ağızlarından duyursalar ama oyuncu yok ben Türkiye de oynamak istemiyorum dese al başına belayı. Bir bku beceremiyorsunuz da o da bu da diye yangın çıkacak.

GALAHABER ADLI SOSYAL MEDYA HESABININ PAYLAŞIMLARINI FORUMA TAŞIMAYALIM LÜTFEN!

*bu hesap doue’ye herkes bitti falan yazarken doue işi olmayacak yazan hesap, ne kadar güvenilir bilemem tabi

arda güler'in gol sevinci de ne kadar yapmacık lan?

bildiğin akıl vermişler kendine bir sevinç edin diye.

elini kalbine koyma işi herkeste var diye bir de gökyüzüne parmak olayını yaptırmışlar. salak gibi görünüyor. her sevincinde başkası adına utanma duygusunu yaşıyorum :d

*bu hesap doue’ye herkes bitti falan yazarken doue işi olmayacak yazan hesap, ne kadar güvenilir bilemem tabi

şimdi ben sorarım bunun için mi bu kadar gazladınız milleti, beklettiniz diye.

öyle bir ortasaha alacak ki taraftar çıldıracak diye bunun için mi gazlandık biz

oyuncunun iyiliğine kötülüğüne lafım yok, oyuncu zaten iyi oyuncu ama tarif edilen profilden uzak

eyyy mençistır

barış için

mctominay+awb+30 m euro'ya

ok'um :d

Önce BBden cikis yapmak lazım. Daha sonra satışlar.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt