Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper'i satacak kişi

1720778546208.webp

OLMAMALI

40a satsan eyüp'e 7-8 bankalar birliğine 15 sana ne kaldı

ki zaten şu an para sorunumuz olmaması lazım

Bence davinson için de İngiliz kulüpleri haberleri çok çıkacak. Tothenam ın tekrar teklif yapması da çok komik olmaz mı? 2 kez 40 milyon verip aynı oyuncuyu transfer etmeleri...

Van de Ven, Romero ve Dragusin gibi 3 canavar var hocam Tottenham'da. Ama Barış'a teklif yapacaklar büyük ihtimalle.

Barış bu sene kalmalı. Bizim gibi alma/satma özürlüsü transfer komitesine sahip takımlar böyle değerlerin satışını yapmamalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Olise 56 milyona gitti Bayern e... 40 50 ye razı olanlar var. İnanılmaz...

Barışın yurtdışı hayali varsa ki kesin vardır şimdi elinin en güçlü olduğu zaman. İstim üstündeyken bu kadar da form durumunu herkesin gözüne sokmuşken gitmek isteyecektir. Manu falan gerçekse belki şimdi hayalini bile kuruyordur.

Davinsonla Barış’ı sattığın herhangi bir senaryoda yerine aynı kalitede alınabilecek adam min 20 m euro, Barış bir de yerli.

İyi düşünmek lazım.
Bıyık reis barışı 30-35 e satıp yerine Oğuz Aydin için 6-8 arası vermezse bende bir şey bilmiyorum

Ben barıştan 70 80 bekliyorum... 35 40 için risk al. CL de oynasın bak o rakamlar eninde sonunda gelecek...

Degerini bulan her oyuncuyu satacaksin bir saniye tutmayacaksin

Baris 35 40 ediyorsa aninda gonder
Davinson 25 30 ediyorsa aninda gonder

Bizim gibi klupler bu isten para kazanip duzluge cikmali

Abdulkadir ornegi onumuzde duruyor
Futbol bu ne olacagi belli olmaz
Ama bu adamlari satiyorsan aldigin paranin yarisini yine bu tip adamlara yatirmalisin
Eldeki assetin gidiyorsa yerine yenisini koymalisin

Davinson ile Barış’ı satıp yerlerini Samet ve Oğuz ile dolduralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keçiören in yönetim aklını tebrik etmek lazım hem 2 küsür milyona satmışlar (alt lig için iyi para) hemde %20 pay iyi iş çıkarmışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt