- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
+1m alıp onun %20sini veririz ahbab o zamanBöyle olunca da Tominy ve Awb sezonun %20sinde Keçiörende oynaması gerekiyor heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1m alıp onun %20sini veririz ahbab o zamanBöyle olunca da Tominy ve Awb sezonun %20sinde Keçiörende oynaması gerekiyor heis
işte şimdi sen de gönderilecekler konusunda konuştun. biz de bunu yapıyoruz işte.Cicaldau'yu maaşının tamamını ödeyip feshet Oliveira'da keza öyle gönderilmesi gerekiyor bazı isimler şüphe götürmüyor ama kalan oyuncuları görmek lazım.
Dubois, Tete, Ziyech, Zaha, Yusuf, Metehan, Emin vs.
80e satsak 35 milyon euro bb borcunun faizine veredik. Kalan 45 milyona 30 milyon daha katıp bankalar birliğinden çıkmak için floryayı satmalıyız diyecektir.80 milyon da verseler gitmesi taraftarı degilim. Para hiç olacak çünkü malum şahıslara gram güvenmiyorum.
Bunlar çok önceden gönderilmesi gerekenler isimlerdi yabancı kontenjanını işgal ettiklerini düşünmüyorum. Kalan 2 kontenjan için savaşacak isimler az çok bunlar olur Zaha'nın istek durumundan dolayı 11'e onu yazabiliriz.işte şimdi sen de gönderilecekler konusunda konuştun. biz de bunu yapıyoruz işte.
Sözleşmen olduğu için Fifa'ya başvuracaksın seve seve ödeyecek mahkeme yoluyla icra başlatacaksın vb.da ne zaman öderse sorun yok - velevki ödemedi ... Fifa derki "ben ödenip ödenmemesine bakarım - sorumlular Tete ve GS . halledin "
tete ödemiyor diyelim - tansfer olmayıp burda 2.8 i cukkalarım diyor . napcan ?
bu bağlamda sözleşmesinde Erden Timur'un dediği detay önemli işte. hukuksal olarak nasıl döküldüğü yani.
mesajı editle bence üstat. boşuna ceza alma o holigan için.Cenk Tosun fenerbahçe haberi girmiş sabun. Tam beklediğim oldu. Dzeko cenk serdar dursun devam edin.
Bir sağ bek bir sol bek bir orta sahaya çok rahat şampiyon oluruz.
para yerine tks daha iyi olur ahbap, bunlar dediğin gibi hiç eder parayı 10m filan yusuf sarıya domalırlarbarış'ı 50ye satsak bile kulübün ekonomisinde bir halt değişmeyecek kabul edelim
yine sallarlar bir şeyler para oraya gitti buraya gitti yine maddi sıkıntılar olur
arslan barış 1 yıl daha gs formasını terletmelidir en az
Yada Şebinkarahisar'a özbek oteller zinciri açabilir.80e satsak 35 milyon euro bb borcunun faizine veredik. Kalan 45 milyona 30 milyon daha katıp bankalar birliğinden çıkmak için floryayı satmalıyız diyecektir.
Uyarı için teşekkür ederim. İsim geçirmedim ama yine de editleyim.mesajı editle bence üstat. boşuna ceza alma o holigan için.
Wendel iyi olur demiştim hocanın tarife de uyar 2-3 hafta önce.
15-20 zorsa transfer işini bırakalım takıma odaklanalım15-20 m euro zor diyen Mctominay'e 10 m euro teklif edenlerden boşa 8 numara hayalleri kuruyoruz tek olur yanı var Hojbjerg o da gönderilecekler listesindeki onu da iddaa ediyorum fenere kaptırıp yangına başlarız.
Bunlar 40 verir bu arada gerçekten istiyorlarsa