Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson ve Barışa nakit 70m euro veriyolarsa satıp bankalar birliğinden çıkabiliriz bu sayede projeden gelecek ekstra +150m euro cebimizde kalır. Tek mantıklı satış modeli bu olur ama yapılan transferlerin %99u taksitle olduğu için bu ihtimal de oldukça düşük.

Cumhurbaşkanı yabancı sınırı düşmeli dediği sürece 1 tane yerli oyuncumu bile yurt dışına yollamazdım hatta diğer kulüplerden aynısını beklerim.

Muhtemelen sırf bu yüzden biz Barış'ı fenerde Ferdi'yi satma imkanları olmayacak gerçi bizde Dursun Özbek var 30 m euro getirseler neden 40 diye sorgulamaz 1 milyar TL bankalar birliğinin ana ödemesinin yarısı diye sevinir.

Davinson ve Barışa nakit 70m euro veriyolarsa satıp bankalar birliğinden çıkabiliriz bu sayede projeden gelecek ekstra +150m euro cebimizde kalır. Tek mantıklı satış modeli bu olur ama yapılan transferlerin %99u taksitle olduğu için bu ihtimal de oldukça düşük.
Dursun'un eline 1 milyar dolar geçse de Bankalar Birliğinden çıkmaz. Çünkü birilerinden icazet almadan adım atamaz.

Davinsonla Barış’ı sattığın herhangi bir senaryoda yerine aynı kalitede alınabilecek adam min 20 m euro, Barış bir de yerli.

İyi düşünmek lazım.
25 ve üstü bir teklifte Davinson satışı bence mantıklı çünkü yaşından dolayı bu teklifi bir daha alamama durumun var. Barış satışı ise devre arasına yada seneye bırakılabilir diye düşünüyorum ama 35 + olursa onun da kalabileceğini düşünmüyorum.

Bugün bir italyan kulübünün oyuncusu olup vasat dönem geçirse 50 milyona taliplisi çıkardı.
Müthiş bir herif. İsteyen varsa 60 diyeceksin.
Elin ukraynası 10 sene önce 50 milyona peynir ekmek gibi oyuncu satıp duruyordu.

Bu 60 psikolojik bir bedel. Sırf domino etkisi olup diğer oyuncuların da bedelini yukarı çekmek için. 60 deresin 40a satarsın.
Milletin çöp çektiği lookman 1 Uefa finalini domine etti diye 35 milyon euro ile görüşmelere başlamışlar.
Avrupa olmaz Araplar olur bir şekilde doğru pazarlama ile 50leri görebilecek oyuncu.
abi bu adam ajaxtan 21 yaşında 42 milyona gitti

bizde de öyle uçup kaçmadı ne 40ı allah aşkına yaw

Davinsonla Barış’ı sattığın herhangi bir senaryoda yerine aynı kalitede alınabilecek adam min 20 m euro, Barış bir de yerli.

İyi düşünmek lazım.
Oğuz aydını hoca çok istiyor. Yabancı kanat almayız diye düşünüyorum. Davinson muhakkak gidecektir bu yaz. Onun yerine de transfer olacağını düşünmüyorum.

sergionun yerinde bende olsam gitmem herif krallar gibi gram mobing yok. kutlamalarda var, antremanlarda var her yerde var. Koyacaksın floryada tek başına mobing allahını yapacaksın. hiç değilse hıncımız gider adam her türlü yoluyor bizi bari mutsuz olsun.
Yasak kardeşim bunlar. Ayrıca o sözleşmeyi vermeden önce düşünecektin bunları.

sergionun yerinde bende olsam gitmem herif krallar gibi gram mobing yok. kutlamalarda var, antremanlarda var her yerde var. Koyacaksın floryada tek başına mobing allahını yapacaksın. hiç değilse hıncımız gider adam her türlü yoluyor bizi bari mutsuz olsun.
aga siz devlet yönetseniz insan falan bırakmazsınız
hitler'i geçersiniz

ona vereceğimiz fesih parasını düşündükçe barışın bonservise zam yapıyorum

Sportif AŞ yönetiminin akplilerle dolup taşması şeyi sağlam tutacağımızın resmidir
IMG_2976.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt