Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.733
- 20.732
- 1.848
yani?22 yıllık iktidarlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani?22 yıllık iktidarlar?
Tek başına antreman yapacak açıktan yapılmayacak tabiki. Mesala avusturya kampına götürmeyeceksin tek başına çalışacak.Yasak kardeşim bunlar. Ayrıca o sözleşmeyi vermeden önce düşünecektin bunları.
başarılılar şeyi tutmuyorlar
adam da çok üzülecek tek başıma çalışıyorum diyeTek başına antreman yapacak açıktan yapılmayacak tabiki. Mesala avusturya kampına götürmeyeceksin tek başına çalışacak.
onlar tutmuyor zaten girdikleri kurumlar tutuyorbaşarılılar şeyi tutmuyorlar
sergionun menejerimi oldun başımıza şimdi deadam da çok üzülecek tek başıma çalışıyorum diye
Fotoğrafa 3 saniye bakınca Goretzka Galatasaray’da haberleri gözlerime flashlanıyor

Piyasa değeri kalmışsa o da düşsün diye mi?Tek başına antreman yapacak açıktan yapılmayacak tabiki. Mesala avusturya kampına götürmeyeceksin tek başına çalışacak.
bunlar her şeyin en iyisini bilir sakın laf etmePiyasa değeri kalmışsa o da düşsün diye mi?
Bunlar 40 verir bu arada gerçekten istiyorlarsa
Adamların elleri kolları bağlı piyasada forvet yokken ellerinden Batshuayi aldık bugün belki ağlamıyorlar ama ilerleyen süreçte fena yanık hissedecekler.
El Nesyri işi zorda menajeri 10 m euro net maaş talep ediyor Batshuayi nasıl olsa tutarız diyorlardı orada da patlayınca Cenk Tosun'u 2. forvet yapmayı düşünüyorlar.
Muhtemelen El Nesyri'yi alamazlarsa Onuachu'ya filan sulanırlar ama ona da pek ihtimal vermiyorum piyasada forvet azken Dzeko-Cenk-Serdar 3'lüsü ile devam edebilirler.
Sergionun piyasa değeri mi kaldı allah aşkınaPiyasa değeri kalmışsa o da düşsün diye mi?
Adamların elleri kolları bağlı piyasada forvet yokken ellerinden Batshuayi aldık bugün belki ağlamıyorlar ama ilerleyen süreçte fena yanık hissedecekler.
El Nesyri işi zorda menajeri 10 m euro net maaş talep ediyor Batshuayi nasıl olsa tutarız diyorlardı orada da patlayınca Cenk Tosun'u 2. forvet yapmayı düşünüyorlar.
Muhtemelen El Nesyri'yi alamazlarsa Onuachu'ya filan sulanırlar ama ona da pek ihtimal vermiyorum piyasada forvet azken Dzeko-Cenk-Serdar 3'lüsü ile devam edebilirler.
Adama 32 yaşında muamelesi yapmayı bırakalım. Bu kafayla 15 milyon üzerine satılan her oyuncu için ov süper para diye konuşmamız lazım.abi bu adam ajaxtan 21 yaşında 42 milyona gitti
bizde de öyle uçup kaçmadı ne 40ı allah aşkına yaw
ulan dursun