Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech ya da Zaha'nın kalacağına niye eminiz ki Eylül ayı için fırsat 10 numara transferi konuşulmuyor mu bunun için 2 oyuncudan birinin gitmesi gerekiyordu.

Hocada yabancı yerli olayı yok Yusuf ile arası limoniydi buna rağmen inanıyorsa hocaya güvenirim Ziyech, Zaha, Yusuf belkide 3 oyuncudan 2'sini tercih edip 1'i dışarıda kalacak bir bakmışız Ziyech dışarda kalır.
öyle bir saçmalık yapacağımızı sanmam

öyle bir saçmalık yapacağımızı sanmam
Saçmalık değil ki forma adaleti Zaha dün nasıl kendini gösterip Tete şansını kullanamayıp hiçbir şey yapamadıysa Ziyech içinde o gün gelecek kendini gösteremezse kalacağını pek sanmam.

Ama çıkar gösterirse zaten Yusuf'un çok önünde olur bu iş tamamen oyuncularda bitecek isme göre hoca hareket etmez.

Kazanan Galatasaray olsun gerisi önemli değil X,Y,Z kalsın yeter ki hırs, mücadele, azim görelim.

Saçmalık değil ki forma adaleti Zaha dün nasıl kendini gösterip Tete hiçbir şey yapamadıysa Ziyech içinde o gün gelecek kendini gösteremezse kalacağını sanmam.

Ama çıkar gösterirse zaten Yusuf'un çok önünde olur bu iş tamamen oyuncularda bitecek isme göre hoca hareket etmez.
yaw adaletle ne alakası var allah aşkına yusuf şu an bizde 11in parçası olabilir mi bir anda 45 dk izleyip gaza gelmeyin

2 taraf için de en iyisi gidip 30-35 maç oynaması, geçen sene yunus emin berkan nasıl gitmek istedi oynamak için, yusuf da aynı kafada olmalı

yaw adaletle ne alakası var allah aşkına yusuf şu an bizde 11in parçası olabilir mi bir anda 45 dk izleyip gaza gelmeyin

2 taraf için de en iyisi gidip 30-35 maç oynaması
Futbolun yabancısı yerlisi yok iyiyse +1 kontenjanda yerini alır oynar dünkü performansında ismi Yusuf değil Yusufovic olsaydı muhtemelen inanılmaz övgüler dizilirdi.

Tabi ki 1 maçla zaten karar verilmez ama tüm kamp dönemi böyle olursa 2. kamp dönemide aynı performansının üstüne koyarsa yabancı kontenjanından +1 verir helal olsun der veririm.
45 dakika diye bir şey demedim ki bu performansının üstüne koyarsa hoca Ziyech filan dinlemez dedim böyle devam edip resmi maçlarda da benzer performans sergilerse işler değişir zaten 31 Ağustos'a kadar süre var ligde de 13 Eylül'e kadar en kötü ihtimal Eyüpspor'a veririz.

Ama oldu da bu performansı istikrarlı hale getirirse diğer oyuncuları taça çıkarır.

Barış'ı geçen sene kimsenin kadroya yazmaması neyi kanıtlıyor?

Sadece 7-8 ayda Gsnin 5. kanat alternatifinden milli takımda ve gsde 1 numaralı oyuncu haline gelecek kadar kendini geliştirdi ve tavanını kimse bilemiyor şu an. Sakatlık ve istikrar problemi yok. Seneye de bu kadar edecektir en az. 1 sezonluk topçu olmadığı aşikar.

Koca takım Barış'a kaldı bu arada bence evet, kanatlarda gözümüz kapalı yazabileceğimiz tek o var. Takımın 1 numaralı atleti ve dinamizm kaynağı. Giderse yerine kadayıfın birini alırlar ağır çekimde top oynarız.

En yüksek satışımız 15 diye Boey'i 10-15e satsak okeydin sanırım Ocak ayında

Para problemimiz de yok, satsak peşinat gs adasının inşaatına falan gider zaten saçma sapan
Barış'ı seneye kimse kadrosuna da yazmazsa sürpriz olmaz göstereceği performansa oranla demek. Altı dolu bir geliş olmadı, tesadüfen ve kendi çabasıyla gelişti birçok etkene bağlı olarak seneye de yetersiz bulunması olası şimdi bu ihtimal çok uzak gelse de. Kerem'e geçen yıl kim gitse iyi olur, gitmeli diyordu bu sene kaç kişi diyor, noldu 1 senede Kerem'e de bu noktaya geldi?

Sakatlık her futbolcu için risk, kronik değil diye sakatlanmayacağı sonucuna nasıl ulaşabildik anlamadım?

Boey'e 15'e ok diyeceğim kanısına nerden vardık orasını da anlamadım ama kulüp tarihinde bir kere gördüğümüz paralara köpek çekmek kadromuzdaki adam kim olursa olsun komik.

Son satıra katılıyorum o da yönetimden dolayı.

Bu yönetim hayatta Barış ve Davinsonun boşluğunu dolduramaz. Boeyi sattık 6-7 aydır acı çekiyoruz işte Barışla Davinsonu satacaklarsa Torreira'yı İcardi'yi falan da satsınlar kadroyu sıfırlayalım.
Boey kirk yilda bir gelen bir istisnadir ayni baris gibi bu adamlar karakterli oyuncu calistilar azmettiler kusmediler uzerine koya koya geldiler kendilerine ozel hoca tuttular

Biri kadro disi kaldi dondu takimdan daha hazir dondu muthis deparli oynadi bir kere sakatlanmadi digeri keciorenden geldi iki kere 45 te kenara alindi gik demedi gitti eksigini buldu cebinden para verip tamamladi

iste sirf bu yuzden kereme kiziyorum
ulan trip atacagina git calis eksigini kapat acaip yeteneklisin kendini harciyor adam resmen

Boey gibi uc kurusa alinmis bu kadar ozel oyuncunun yeri tabi dolmaz cok cok zor

2 taraf için de en iyisi gidip 30-35 maç oynaması, geçen sene yunus emin berkan nasıl gitmek istedi oynamak için, yusuf da aynı kafada olmalı

Ben bu sefer ligden bir takıma kiralanması taraftarıyım.. Geçen yıl tamamen fiyasko oldu burada en azından az çok sans bulur.. Dandik bir ligde bile oynatilmamış adamı zaten bizim ligden ancak kiralarlar

Piyasada Cenk haberi yokken çok istediklerini söylemiştim sırada Hojbjerg var İtalya defteri tamamen kapanmıştı Atletico ve Dortmund ile görüşüyor umduğunu bulamazsa muhtemelen onu da alacaklar.

Bunlar harbi harbi immobileye yıllık 6 milyon maaş mı verecek. Diğerine de 10 milyon euro totalde 16 milyon euro.

8 milyon euro da vergisi var 24 milyon euro.

Bankalar birliğine ödemeleri gereken 45 milyon euro var.

Daha 6 ay önce aldıkları teneke herifin 14 milyon Euro bonservisi var.
Ş.ligi şampiyona olsan.

bb+ son 5 transferin ödemelerini çıkaramıyorsun.
Kafayı yemiş mallar.

Bize geldi mi borç ödenmezse kayyum atanacak muhabbeti yapan yavşak medya göreve beşiktaş hangi geliriyle bankalar birliği ödemesini yaptı misal anlatsınlar.

Duyumcu hüvyetiniz mi var rtaş
Geceleri izleyecek bir şey bulamayınca bunların birkaç tane yayıncısı var onlara bakıyorum bazen bizdende haber söylüyorlar isteyip istemediğimize dair oradan duymuştum.

Geçen sene Fred'i de duyup söylemiştim aldılar diye ağızları sıkı değil gece olunca kemik tayfa izliyor sanıp bazı şeyleri ağzılarından kaçırıyorlar. :asd:

Sözleşmen olduğu için Fifa'ya başvuracaksın seve seve ödeyecek mahkeme yoluyla icra başlatacaksın vb.
işte baş ağırısı süreç yani yok yere - gene ama Erden Timur hukuk kafasıyla bir maddeyle bu yönetimi 2.4 ten kurtarmış oldu.

yokken bile faydalı adam. arkasında yük bırakmıyor hiç

Fosil Kozakta geçn gün bir yerde "Erden Timur devri bitti" falan demiş hiç bakmadım ama ...

Biz şu sağ bek ve orta sahayı alıp kadroyu koruyabilirsek rakiplerin kimi aldıklarının pek bir önemi yok süpürür geçeriz ligi. Ama bizim yönetim ne işe yarar transfer yapabileceğine, ne de piyasası olan futbolcuları elde tutabileceğine dair güven vermiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt