Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasada Cenk haberi yokken çok istediklerini söylemiştim sırada Hojbjerg var İtalya defteri tamamen kapanmıştı Atletico ve Dortmund ile görüşüyor umduğunu bulamazsa muhtemelen onu da alacaklar.
Hojberg Turkiyeye duserse bizde gireriz o masaya bizede lazim oyuncu kolay kolay alamazlar hojbergi hatta besiktas bile girebilir bu yeni yoneticileri ne kadar zenginse adam cebinden verip aliyor

Aslinda en cok ihtiyaci olan klup besiktas 6 numaraya koy topu cikarsin dagitsin tam aradiklari adam

25 ve üstü bir teklifte Davinson satışı bence mantıklı çünkü yaşından dolayı bu teklifi bir daha alamama durumun var. Barış satışı ise devre arasına yada seneye bırakılabilir diye düşünüyorum ama 35 + olursa onun da kalabileceğini düşünmüyorum.
Maalesef her ikisi içinde gelecek yüklü teklife hayır diyemez bizimkiler. Ekonomi gerçeği bu.

Davinson : 25+ bir bonus listesi ile 30M garanti erişileblir paket

Barış ama tamamen farklı bir dünya : genç , ingilizlerin hastası olduğu kanat profili . 35+bonus ile 40 garanti pakete pazarlaman gerekir masaya oturulursa.

Bir adım ileride gidiyorum olaki İngiliz EPL den oldu bu teklif EU yerine Pound logosu gelir işin içine.

Dortmund Malen'e 30m euro vermiş Barış çok net daha iyi futbolcu Malenden. Temizinden bir 40m euro istemek lazım Dortmunddan

Burak yılmaz allahtan futbolu bırakmış

Yönetim bu kafayla devam ederse önümüzdeki sene yönetim ne zaman gidecek diye gün saymaya başlarız

Hojberg Turkiyeye duserse bizde gireriz o masaya bizede lazim oyuncu kolay kolay alamazlar hojbergi hatta besiktas bile girebilir bu yeni yoneticileri ne kadar zenginse adam cebinden verip aliyor

Aslinda en cok ihtiyaci olan klup besiktas 6 numaraya koy topu cikarsin dagitsin tam aradiklari adam
Onlar 12 m euro bonservis teklif etmişler 15'e kadar çıkarlar Hojbjerg Nelsson ile vatandaş etkisi illa ki olur ama maddiyat olarak o seviyelere çıkar mıyız ben emin değilim daha doğrusu bu yönetime güvenmiyorum.

Ertan Süzgün Mctominay haberinde 10-12 m euro bütçemiz var demeye getirmişti aslında bir nevi ağzından kaçırmıştı.

Yusuf'a verilecek süre o bölgede Demirbay'a verilsin daha iyi. 8'e gelecek isimlerin arkasında Berkan ile Kaan süre bekleyecek daha.
kesinlikle katılıyorum Demirbay zaten 10 numara / ofansif ortasaha profil - 8 gibi bakılmaması lazım , geçen sezon devşirdi hoca oraya - idare etti... ofansif oynadığında daha da yararlı.

zaten deneybilecğin Yusuf'ta var - seni belki 10-12 M EU luk yatırım trasnferinden kurtaracak.

Mertens - dayı -yusf 3lüsü kotarır orayı - yeri geldiğinde çift forvete dönere Bats opsiyonunda var

burayı çalıştıracak 8 dir bizim olayımız.

Türkiyece ünlü futbolcu Cenk Tosun fb'de

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bu heriflerde alamadıkları ve araplara kaprtırnaklar bi neyry ne haltsa o vardı - artık yok.

Maximin diye garip bir adamın maliyeti altına giriyoralr

forvetler Cenk ve Dzeko ...

sonra bana kızıyorsunuz bjk bunların üstüne çıkabilir bu sezon dediğimde.

bu heriflerde alamadıkları ve araplara kaprtırnaklar bi neyry ne haltsa o vardı - artık yok.

Maximin diye garip bir adamın maliyeti altına giriyoralr

forvetler Cenk ve Dzeko ...

sonra bana kızıyorsunuz bjk bunların üstüne çıkabilir bu sezon dediğimde.
Zaten beşiktaş üstlerinde bitirme ihtimali daha fazla kendileri bile memnun değil ki her akşam kuduruyorlar.

Maximin konusunda bile %50-50 fikir ayrılıkları yaşıyorlar %100 tamam diyemiyorlar, Batshuayi yollayıp Cenk aldılar yakında inanılmaz bir yangın başlatırlar.

Onlar 12 m euro bonservis teklif etmişler 15'e kadar çıkarlar Hojbjerg Nelsson ile vatandaş etkisi illa ki olur ama maddiyat olarak o seviyelere çıkar mıyız ben emin değilim daha doğrusu bu yönetime güvenmiyorum.

Ertan Süzgün Mctominay haberinde 10-12 m euro bütçemiz var demeye getirmişti aslında bir nevi ağzından kaçırmıştı.
Bu yonetime neden guven yokoldu ben anlamadim daha transfer sezonunun ortasina gelmedik bence orta sahaya ciddi para harcayacagiz ama ben hojberge degilde daha genc potansiyelli birine yatirma taraftariyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt